ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Schumi ανακοίνωσε στο γερμανικό τύπο ότι έγινε η πιο σωστή επιλογή.

Ο Schumi ανακοίνωσε στο γερμανικό τύπο ότι έγινε η πιο σωστή επιλογή.

Δεν το μετανιώνει ο Schumi

2.804 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2013)

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Michael Schumacher, επιμένει στο ότι δεν έχει μετανιώσει ούτε μια στιγμή που κρέμασε τα αγωνιστικά του γάντια.

autotriti team

Ψηφιακή Έκθεση: «Τώρα που τα Ηλεκτρικά γίνονται φθηνότερα από τα βενζινοκίνητα...»

Μετά την επιστροφή του Michael Schumacher, για δεύτερη φορά στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δεν κατάφερε πολλά περισσότερα απόσα είχε ήδη καταφέρει. Πιο συγκεκριμένα, ο γερμανός πιλότος έχει συνολικά στην καριέρα του 91 νίκες και 7 πρωταθλήματα και στην ηλικία των 44 ετών αποφάσισε να σταματήσει να αγωνίζεται από τη θέση του μονοθέσιου της Mercedes.
Ο Schumi ανακοίνωσε στο γερμανικό τύπο ότι έγινε η πιο σωστή επιλογή. «Αν υπήρχε προοπτική να παλέψω για τον τίτλο, τότε ίσως η απόφασή μου να ήταν διαφορετική. Ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενος! Λίγα άτομα από τη Ferrari και τη Mercedes με ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα στην F1.»αναφέρει ο Schumacher. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γερμανός εκπροσωπεύει επίσημα την Mercedes, ενώ η τελευταία φορά που έκατσε μέσα σε ένα «ασημένιο βέλος», ήταν πρόσφατα, σε μια βόλτα που έκανε στην πίστα του Nurburgring με το μονοθέσιο της Mercedes του 2011.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

KIA
fiat