H Skoda σχεδιάζει ένα νέο SUV, μεγαλύτερο από το Yeti, γι αυτό θα λάβει πιθανότατα το όνομα «Grand Yeti» ή «Snowman» και θα έχει 7θέσια διάταξη καθισμάτων.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Skoda σχεδιάζει ένα νέο SUV, μεγαλύτερο από το Yeti, γι αυτό θα λάβει πιθανότατα το όνομα «Grand Yeti» ή «Snowman» και θα έχει 7θέσια διάταξη καθισμάτων.

Νέα SUV από τη Skoda

16.843 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2013)

Η Skoda σκέφτεται να αναπτύξει τη γκάμα των SUV της, έτσι πιθανόν να κατασκευάσει ένα 7θέσιο crossover κατά το VW CrossBlue concept , αλλά κι ένα compact crossover 2κίνητο, βασισμένο στο Citigo.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Skoda σχεδιάζει ένα νέο SUV, μεγαλύτερο από το Yeti, γι αυτό θα λάβει πιθανότατα το όνομα «Grand Yeti» ή «Snowman».Το εν λόγω crossover δεν έχει λάβει ακόμα το «πράσινο φως», όμως ένα τέτοιο concept είχε παρουσιάσει ο όμιλος VW, με το CrossBlue, γεγονός που διευκολύνει τις προοπτικές για το τελικό αποτέλεσμα.
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα σχεδιαστικά πρότυπα του νέου Seat Leon και τη καινούργιας Skoda Octavia μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για ένα τέτοιο crossover, καθώς θα χρησιμοποιηθεί η ίδια γνώριμη πλατφόρμα MQB.
Σε αυτό το πλαίσιο, ήταν κι οι δηλώσεις του Dr Frank Welsch, επικεφαλής σχεδιασμού της Skoda, υποστηρίζοντας ότι ένα 7θέσιο SUV είναι κατάλληλο για τους υποψήφιους αγοραστές της μάρκας, καθώς οι πελάτες της εταιρείας αναζητούν πιο πολύ χώρο κι άνεση στα μοντέλα της φίρμας. 
Τέλος, υπάρχει και μια δεύτερη σκέψη για τη δημιουργία κι ενός compact crossover, κατά το VW Taguin, που πιθανότατα θα ονομαστεί «CitySUV» και θα βασιστεί στο στιλ και το σχεδιασμό του Citigo, ενώ θα είναι αποκλειστικά 2κίνητο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

citroen
KIA