Θέτουμε αντιμέτωπα τρία μικρά diesel, με οικονομικούς κινητήρες αλλά και προσιτή τιμή, κάτι που τα κάνει από τις πρώτες επιλογές των Ελλήνων καταναλωτών. Ποιο θα νικήσει την... μονομαχία;

Θέτουμε αντιμέτωπα τρία μικρά diesel, με οικονομικούς κινητήρες αλλά και προσιτή τιμή, κάτι που τα κάνει από τις πρώτες επιλογές των Ελλήνων καταναλωτών. Ποιο θα νικήσει την... μονομαχία;

Corsa Vs 208 Vs Yaris

18.699 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2016)

Βάζουμε στο μικροσκόπιο τα Toyota Yaris, Opel Corsa και Peugeot 208 που είναι τρεις από τις πιο συχνές επιλογές των Ελλήνων καταναλωτών στα πετρελαιοκίνητα μικρά, της δημοφιλέστερης κατηγορίας της ελληνικής αγοράς. Και σίγουρα η προτίμηση του αγοραστικού κοινού μόνο τυχαία δεν είναι.

Opel Corsa 1,3 DTE
+ Ποιότητα, άνεση, οδική συμπεριφορά, κατανάλωση, ποιότητα κύλισης, εξοπλισμός
- Αίσθηση τιμονιού, τιμή
Toyota Yaris 1,4 D-4D
+ Κινητήρας-επιδόσεις, χώροι-πρακτικότητα, εργονομία, ευελιξία, φρένα
- 4 αερόσακοι στην βασική έκδοση, υψηλή θέση οδήγησης
Peugeot 208 1,6 BlueHDi 75
+ Σχεδίαση αμαξώματος-εσωτερικού, ποιότητα, οδική συμπεριφορά-άνεση- Επιδόσεις από στάση, σχέση ίππων-κυβισμού
Τα μικρά diesel έχουν κατακτήσει την προτίμηση των αγοραστών -και όχι άδικα, αφού προσφέρουν τεχνολογία, ευρυχωρία, άνεση και ασφάλεια σε compact διαστάσεις μαζί με οικονομία στο κόστος μετακίνησης, που αυξάνεται όσα περισσότερα χλμ. κάνει κάποιος. Το Toyota Yaris είναι ο πρωταθλητής πωλήσεων ανεξαρτήτως κατηγορίας. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους; Τι τα κάνει τόσο αγαπητά στο αγοραστικό κοινό; Οι απαντήσεις θα έρθουν μέσα από την μεταξύ τους αντιπαράθεση! 
Σχεδίαση: Μοντέρνα και νεανικά, αλλά με περισσότερο στυλ το 208
Και τα τρία μοντέλα προτάσσουν την μοντέρνα τους εξωτερική εμφάνιση ως ένα από τα βασικά τους όπλα, με το καθένα να έχει βέβαια το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Το Toyota Yaris κερδίζει τις εντυπώσεις με τη μπροστινή μάσκα σε σχήμα Χ, τη μεγάλη μαύρη εισαγωγή και τις έντονες ακμές του αμαξώματος. Το Opel Corsa, από την άλλη, κλέβει τις εντυπώσεις με το δυναμικό μπροστινό μέρος στο οποίο ξεχωρίζει η χαμηλή μάσκα (μοιάζει με… χαμόγελο) και με τα όμορφα ελλειπτικά φώτα, ενώ πίσω ξεχωρίζουν τα μεγάλα φώτα σε στυλ Astra και το «νεύρο» κάτω από το τζάμι. Το Peugeot 208 συνδυάζει το στυλ με το δυναμισμό δείχνοντας ίσως πιο ξεχωριστό από τα 3. Μετά την πρόσφατη ανανέωσή του, το βλέμμα τραβά το μυώδες καπό που κατεβαίνει προς τα εμπρός, τα LED φανάρια και η μεγάλη μάσκα με το περίγραμμα από χρώμιο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda