Με τέτοια θέα από το μπαλκόνι, δεν θα θες να πας πουθενά!

19587 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ξενοδοχείο Belvedere αποτελείται από 18 πολυτελή δωμάτια, όλα με απίθανη θέα στο μεσσηνιακό κόλπο και την πόλη της Καλαμάτας. Η εργονομία, η ποιότητα, η πολυτέλεια και η άνεση είναι χαρακτηριστικά στοιχεία των δωματίων προσφέροντας στον επισκέπτη ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης. Όποιο τύπο δωματίου και να επιλέξετε, το σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιαστείτε με τη μαγευτική θεά από το μπαλκόνι του δωματίου από όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή το ποτό σας.

Με ξεχωριστή διακόσμηση και επίπλωση στο εσωτερικό, ξύλινα πατώματα και οροφή, συνδυάζει αρμονικά τη μοντέρνη αισθητική με το παραδοσιακό στυλ της περιοχής.  Τα μεγάλα ιδιωτικά μπαλκόνια με εμβαδόν 20 τετραγωνικά μέτρα και με πανοραμική θέα στο Mεσσηνιακό κόλπο αναμένεται να σας εξασφαλίσουν μια φαντασμαγορική θέα που συνδυάζει την θάλασσα, την πόλη της Καλαμάτας καθώς και τα γύρω βουνά.
Στο μπαλκόνι, παρέα με την εφημερίδα σας, ένα βιβλίο ή κάποιο περιοδικό, μπορείτε να απολαύσετε το καφέ σας, το ποτό σας ή ακόμα και το πρωϊνό σας.
 
Δροσερά κοκτέιλ στην πισίνα
Το μπαρ που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα σερβίρει μοναδικά κοκτέιλ και δροσερούς χυμούς μέσα σε ένα τέλεια διαμορφωμένο περιβάλλον. Μια πραγματική όαση δροσιάς και αναζωογόνησης. Βουτήξτε στην πισίνα, αφεθείτε στο χάδι του ήλιου, θαυμάστε την καταπληκτική θέα και απολαύστε το ποτό σας στο πανέμορφο bar με την ξύλινη μπάρα.
 
LOBBY BAR
Το Lobby Bar είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, μπορείτε να απολαύσετε μεγάλη ποικιλία από καφέδες, μπίρες, κρασιά, οινοπνευματώδη ποτά, αναψυκτικά, cocktail σε συνδυασμό με απαλή μουσική ,ευχάριστο περιβάλλον και πανοραμική θέα όλον το Μεσσηνιακό κόλπο και την πόλη της Καλαμάτας. Μπορείτε επίσης να παίξετε σκάκι, και να δείτε τηλεόραση.
 
Γιατί να πας την άνοιξη στην Καλαμάτα
Πρόσχαρη, γεμάτη φως, θάλασσα και μοναδικές φυσικές ομορφιές, με ρίζες βαθιά στην ιστορία καθώς μάλιστα βρίσκεται κοντά σε σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους, είναι μια πόλη που χαίρεσαι να τη ζεις! 
 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ