H AXA Ασφαλιστική σημειώνει ότι το 25% των πλημμυροπαθών πελατών της αποζημιώθηκε εντός 9 εργάσιμων ημερών, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Αττικής στις 24 Οκτωβρίου.

Η ΑΧΑ «κάλυψε» τους πλημμυροπαθείς ασφαλισμένους της

Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/11/2014

Η ΑΧΑ λειτούργησε με γοργούς ρυθμούς αναφορικά με τις διαδικασίες αποζημιώσεων στους δικαιούχους ασφαλισμένους της μετά τις καταστροφικές πλημμύρες τον Οκτώβριο στην Αττική.

 

Σύμφωνα με την
AXA ασφαλιστική, οι συνεργάτες της ολοκλήρωσαν τον έλεγχο των περιπτώσεων σχετικά με τις πλημμύρες της Αττικής τον περασμένο μήνα, προχωρώντας με ταχείς ρυθμούς τις αποζημιώσεις των πελατών της.

Ειδικότερα από το σύνολο των ζημιών, το 25% αποζημιώθηκε εντός 9 εργάσιμων ημερών (έως τις 6 Νοεμβρίου) ενώ για τις υπόλοιπες εκκρεμεί η υποβολή σχετικών παραστατικών από πλευράς πελατών. σύμφωνα με
ΑΧΑ.

Ο κύριος
Λυκούργος Πέτροβας, Διευθυντής Λειτουργιών της ΑΧΑ, δήλωσε σχετικά: «Στρατηγικά, η ΑΧΑ έχει επιλέξει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες της και να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες της κοινωνίας γεγονός που μας ανέδειξε για 6η συνεχή χρονιά την 1η Ασφαλιστική Επωνυμία στον κόσμο. Στόχος μας είναι να προστατεύουμε την περιουσία των πολιτών άμεσα και αποτελεσματικά, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει».

 

Τελευταία νέα