Ο νικητής Γιάννης Διονυσόπουλος

Ο νικητής Κωνσταντίνος Παπίστας

Η νικήτρια Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου

Η νικήτρια Κωνσταντίνα Κουτσουρά

Ο νικητής Πααναγιώτης Κουγιουμτζής

Ο νικητής, Χαράλαμπος Αδαμόπουλος

Η νικήτρια, Έφη Ψωμάρα

Η νικήτρια, Μαρία Κρητικιά

Οι 10 πρώτοι τυχεροί νικητές!

3138 Επισκέψεις στο άρθρο

O διαγωνισμός (του AutoΤρίτη Touring) για τα Last Minute-Calls! ολοκληρώθηκε. Οι 10 πρώτοι νικητές έχουν ήδη ειδοποιηθεί ηλεκτρονικά, για το weekend που κέρδισαν ως δώρο για την συμμετοχή τους.

 
Οι 10 τυχεροί που έχουν κερδίσει μέχρι στιγμήε Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο weekend για 2 είναι οι:
- Γιάννης Διονυσόπουλος
- Κωνσταντίνος Παπίστας
- Παναγιώτης Κουγιουμτζής
- Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου
- Kωνσταντίνα Κούτσουρα
- Αγάπη Καραβασιλειάδου
- Έφη Ψωμάρα
- Κωνσταντίνος
- Μαρία Κρητικιά
- Χαράλαμπος Αδαμόπουλος

Οι νικητές επικοινώνησαν μαζί μας για την επιβεβαίωση του δώρου τους, λέγοντάς μας τα εξής:
«Είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι ένας από τους νικητές του Last Minute Calls!! Ευχαριστώ πολύ το AUTO ΤΡΙΤΗ που δίνει τέτοιες ευκαιρίες στους αναγνώστες του! Είμαι σίγουρος ότι θα περάσω τέλεια!», μας είπε ο κ. Γιάννης Διονυσόπουλος, ενώ ο κ. Κωνσταντίνος Παπίστας δήλωσε: «Ευχαριστώ το autotriti για το 2ήμερο!!! Πρώτη μου συμμετοχή στο Last και τυχερή!!! Ελπίζω και σε πολλές ακόμα!!! Και πάλι σας ευχαριστώ!». Ο κ. Κουγιουμτζής πρόσθεσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ το Autotriti για την ευχάριστη και απρόσμενη έκπληξη, ανυπομονώ να φτιάξω τη βαλίτσα μου!!! Ευχαριστούμε επίσης για τη νέα ενέργεια, το Last Minute Calls, με την οποία μπορούμε να επιτύχουμε μεγάλη έκπτωση σε ξενοδοχεία την τελευταία στιγμή!!!», ενώ ο κ. Αδαμόπουλος κατέληξε: «"Ευχαριστώ πολύ το autotriti, για το υπέροχο δώρο του».

Οι τρεις κυρίες που κέρδισαν στον διαγωνισμό μας ανέφεραν τα εξής: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το δώρο... Ομολογώ πως δεν το περίμενα... Να είστε καλά!», δήλωσε η κ. Παναγιωτίδου, ενώ η κ. Κουτσουρά τόνισε «Ανυπομονώ να περάσω ένα ήρεμο και χαλαρό τριήμερο. Ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο σας». Η κ. Ψωμάρα μας είπε: «Συγχαρητήρια για το διαγωνισμό που διοργανώνεται και μας προσφέρετε όμορφα ταξίδια. Ευχαριστώ πολύ», ενώ η κ. Κρητικιά σημείωσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ το autoτρίτη για το ταξίδι μέσω του διαγωνισμού last minute calls!! Περιμένω με χαρά να ετοιμάσω τη βαλίτσα μου για τους πιο υπέροχους προορισμούς!».

Το όνομα και η φωτογραφία τους θα δημοσιευθούν στο www.autotriti.gr & στο περιοδικό auto Τρίτη. Την επόμενη Δευτέρα ακολουθεί η ανακοίνωση των επόμενων 5 νικητών του super διαγωνισμού!

Μην χάνετε χρόνο! Μπείτε και εσείς στα Last Minute Calls! ΣΥΜΦΕΡΕΙ όπως και αν το δεις!