Αυτό το είδος χαλβά που άρχισε να παρασκευάζεται στην περιοχή του Λαϊλιά, αποτελεί το γλυκό σήμα κατατεθέν των Σερρών!

Οι μικρές μπουκίτσες, βουτηγμένες σε ζάχαρη άχνη, «κλειδώνουν» τη μυρωδιά του κατσικίσιου βουτύρου.

Δοκιμάστε τις τοπικές ακανές

16100 Επισκέψεις στο άρθρο

Αυτό το είδος χαλβά που άρχισε να παρασκευάζεται στην περιοχή του Λαϊλιά, αποτελεί το γλυκό σήμα κατατεθέν των Σερρών! Οι μικρές μπουκίτσες, βουτηγμένες σε ζάχαρη άχνη, «κλειδώνουν» τη μυρωδιά του κατσικίσιου βουτύρου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ