5 νησιά μόνο για singles

Μυλοπότας, η πιο νεανική παραλία του Αιγαίου

Τα πανηγύρια δεν τελειώνουν ποτέ

Εκεί που συμβαίνουν όλα!

Το λιμάνι της Παροικιάς

Η διάσημη παραλία στις Κουκουναριές

5 νησιά για singles!

6124 Επισκέψεις στο άρθρο

Αν προγραμματίζετε τις διακοπές του Πάσχα ή του καλοκαιριού, αλλά ακόμα δεν έχετε βρει το ιδανικό ταίρι, μην απογοητευτείτε. Τα ελληνικά νησιά που ξεκινούν από τώρα να υποδέχονται τους επισκέπτες τους, προσφέρουν άπειρες αφορμές για διασκέδαση, φλερτ και καλοπέραση. Δείτε ποια είναι τα 5 top ελληνικά νησιά για singles και προετοιμαστείτε για τις πιο ωραίες και έντονες διακοπές!

 
Σκιάθος
Απίθανες παραλίες, άριστη υποδομή, γωνιές που σε ταξιδεύουν στο χρόνο... Το νησί των Σποράδων διαθέτει κομψότητα, άποψη, κοσμοπολίτικη ζωή. Ωστόσο αυτό που γοητεύει είναι η καταπράσινη φύση του... Στο δυτικότερο άκρο του νησιού του Παπαδιαμάντη, αντιδιαμετρικά από το λιμάνι της Σκιάθου θα συναντήσετε ένα από τα πιο φημισμένα τοπία της Μεσογείου. Οι Κουκουναριές με τη λευκή αμμουδιά, τα ψηλόκορμα φουντωτά πεύκα και την άρτια οργάνωση θα σας μείνουν αξέχαστες. Υπάρχουν δυνατότητες για θαλάσσια σπορ, beach bars και καντίνες.

Ίος
Εκεί στο κέντρο του Αιγαίου, ανάμεσα στις διάσημες Κυκλάδες, η Ιός σας περιμένει. Τα τελευταία χρόνια το νησί έχει γίνει διεθνώς γνωστό στους νέους για τα πολύκοσμα beach parties που καλά κρατούν μέχρι πρωίας και –δικαίως- θεωρούνται από τα καλύτερα των Κυκλάδων. Πασίγνωστος είναι ο Μυλοπότας στον νεόκοσμο για τα πολλά ντεσιμπέλ και τα περίφημα beach parties που κρατούν μέχρι το ξημέρωμα, αλλά και για τα οργανωμένα θαλάσσια σπορ, τις εγκαταστάσεις για beach-volley, αλλά και τα καφέ- μπαρ που περιζώνουν την ακρογιαλιά έχουν μεταμορφώσει αυτήν την γοητευτική θαλασσινή γωνιά σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του νησιού.

Μύκονος
H Μύκονος θεωρείται παγκοσμίως ένας ιδανικός προορισμός για ξεφάντωμα των πανταχού παρόντων VIP και κατά συνέπεια διαθέτει άριστη υποδομή, παρόλα αυτά όμως έχει το χάρισμα να διατηρεί παράλληλα κρυμμένη από τα βλέμματα των πολλών την αυθεντική low profile κυκλαδίτικη φυσιογνωμία της. Η Μύκονος, παρόλο το μικρό μέγεθός της διαθέτει άφθονες παραλίες. Εξήντα τον αριθμό υποστηρίζουν οι ντόπιοι, εκ των οποίων τουλάχιστον τριάντα προσεγγίζονται με αυτοκίνητο. Μάλιστα κάποιες από αυτές θεωρούνται από τις καλύτερες των Κυκλάδων! Οι παραλίες Καλαμοπόδι και Πλιντρί, ή επί το ευρωπαϊκότερον Paradise και Super Paradise, αλλά και ο Ορνός, η Ψαρού, ο Πλατύς Γιαλός δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Πάρος
Σε κοσμοπολίτες, σε μοναχικούς, σε οικογένειες, σε ψαγμένους, η Πάρος δε χαλάει χατίρι. Απίστευτες παραλίες, παραδοσιακοί κυκλαδίτικοι οικισμοί, ορεινά χωριά, νυχτερινή ζωή, κυκλαδίτικο χρώμα. Ο επισκέπτης του νησιού θα τα… δει όλα! Ο περισσότερος κόσμος συγκεντρώνεται κυρίως στην παραλία Κολυμπήθρες στο δυτικό τμήμα του κόλπου της Νάουσας, που θεωρείται η πιο διάσημη παραλία του νησιού. Νοτιοδυτικά της Παροικιάς ακριβώς απέναντι από την Αντίπαρο βρίσκεται η πιο αγαπημένη παραλία της νεολαίας και μια από τις πιο όμορφες, η Πούντα. Μια απέραντη αμμουδιά με καταγάλανα νερά καλωσορίζει τους λουόμενους, που έχον στη διάθεσή τους την απόλυτη επιλογή αναρίθμητων αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως θαλάσσιο σκι, τζετ σκι, ποδήλατο, κανό, ρακέτες, beach volley, wind surfing αλλά και πολλά beach bars ιδανικά για… γνωριμίες!

Ικαρία
Η Ικαρία, το πανέμορφο νησί του Βορείου Αιγαίου, αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον νούμερο 1 προορισμό για παρέες που αναζητούν το ιδανικό μέρος για διασκέδαση και ξεφάντωμα πέρα από τα συνηθισμένα. Όσοι πάνε στην Ικαρία είναι αποφασισμένοι να αφεθούν στη μαγεία του νησιού, με το φλερτ στα πανηγύρια που διοργανώνονται σχεδόν κάθε βράδυ από την αρχή ακόμα του καλοκαιριού σε κάποια περιοχή του νησιού να γίνεται… τρόπος ζωής! Μην παραλείψετε να εξασκήσετε τον «Ικαριώτικο»! Μπείτε στο χορό και ζήστε την εμπειρία!