Στα 40 Κύματα θα απολαύσετε ένα ήρεμο γευστικό ταξίδι σε μεσογειακές δημιουργίες. Οι chefs δημιουργούν τα εκλεκτά ορεκτικά, τα κυρίως πιάτα, τα γλυκά, τις σαλάτες, αναδεικνύοντας την φρεσκάδα των πρώτων υλών, οι οποίες επιλέγονται με προσωπική φροντίδα.
Ο executive chef Γιώργος Καφαντάρης και η ομάδα του έχουν αναλάβει να σας οδηγήσουν στις γαστρονομικές σας εξερευνήσεις ώστε οι μεσογειακές του γεύσεις να αποτελούν σημείο αναφοράς για τον κάθε έναν από εσάς.
Τα ψάρια και τα θαλασσινά παραλαμβάνονται ολόφρεσκα από την ελληνική θάλασσα για να απογειώσουν την εμπειρία σας. Με μεράκι επιλέγονται και τα κρέατα για όσους επιθυμούν κάτι διαφορετικό.
Δείτε περισσότερα για το μεζεδοπωλείο.
Δείτε περισσότερα για τη Θεσσαλονίκη.
Αρχική Σελίδα | Sitemap | Επικοινωνία |
Copyright © 2024 - autotriti-touring.gr