Ταβέρνα Πινακωτή, Τρίκαλα Κορινθίας

Εστιατόριο Διόνυσος, Όρμα Πέλλας

Εστιατόριο Γεράνια, Νάουσα

Κόκκινα Πιθάρια, Βυτίνα

Κληματαριά Μεζεδοποτείον, Τρίκαλα

Το Χάνι, Τρίκαλα

Ταβέρνα Κισσός, Στενή Ευβοίας

Ταβέρνα του Μπαρμπαμιχάλη, Σαμαρίνα Γρεβενών

Εστιατόριο Κάπαρη, Σπάρτη

Ταβέρνα Πέρασμα, Καλαμπάκα

Ταβέρνα Χαγιάτι, Καρπενήσι

Ταβέρνα Όλυμπος, Παλαιός Παντελεήμονας

Ταβέρνα Ου Μπλέξεις, Ζατούνα

Εκδρομές για τα... καλύτερα κοψίδια

25184 Επισκέψεις στο άρθρο

H Τσικνοπέμπτη έρχεται και σημαίνει ψήσιμο, κάρβουνο και διασκέδαση. Είναι ωραίο το να είσαι εσύ ο ψήστης, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να κάθεσαι και να απολαμβάνεις.

Το Autotriti Touring προτείνει για σας πιο κάτω τις κορυφαίες επιλογές για την Τσικνοπέμπτη αν ο δρόμος σας σας βγάλει στις περιοχές τους ή αν ακόμα καλύτερα ταξιδέψετε με κίνητρο αυτές. Εμείς σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα και να είστε σίγουροι πως δεν θα χάσετε!

Δείτε με ένα κλικ πού να μείνετε στην κάθε περιοχή



Ατόφιες ελληνικές γεύσεις
Στην Ταβέρνα Πινακωτή στα Τρίκαλα Κορινθίας θα γευτείτε ατόφιο ελληνικό φαγητό με γνήσιες γεύσεις για μια υπέροχη και ανεπενάληπτη Τσικνοπέμπτη. Διαλεκτά και επιλεγμένα υλικά θα αποτελέσουν το μεσημεριανό ή το δείπνο σας με ιδιαίτερη προσοχή στα ποιοτικά κρέατα.



Σουβλιστά και κρεατικά για καλοφαγάδες
Στην πανέμορφη Στενή Ευβοίας η ταβέρνα Ο Κισσός σας περιμένει να τσικνίσετε απολαμβάνοντας σουβλιστά και κρεατικά που θα σας κάνουν να νιώσετε ο απόλυτος καλοφαγάς.



Τρεις γενιές ποιότητας
Από το 1953 η παραδοσιακή - οικογενειακή ταβέρνα του Μπαρμπα Μιχάλη στη Σαμαρίνα Γρεβενών μαθαίνει σε όλους τους επισκέπτες της τον «ορισμό του καλού κρέατος». Συνεχίζει με τις παραδοσιακές συνταγές και σερβίρει πρωϊνό, παραδοσιακά ψητά σούβλας - της ώρας, κυνήγι,τσίπουρο - ούζο - ρακόμελο - ποτό με εκλεκτούς μεζέδες και πολλά άλλα.



Ρουμελιώτικη ποιότητα
Στην ταβέρνα Χαγιάτι στον οικισμό του Γαύρου στο Καρπενήσι συνδυάζεις την καθαρή βουνίσια ατμόσφαιρα με τις γεύσεις που σπάνε τη μύτη σου. Ήρθε η ώρα να τιμήσεις τις παραδοσιακές ρουμελιώτικες συνταγές. Η διακόσμηση και το ζεστό περιβάλλον σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση, σας προδιαθέτουν θετικά για το παραδοσιακό, καλομαγειρεμένο και σπιτικό φαγητό που ακολουθεί.



Γεύσεις που τα σπάνε
Στην κεντρική πλατεία του χωριού της Ζάτουνας, θα βρείτε ένα φιλόξενο ζεστό και παραδοσιακό μαγαζί με ξεχωριστά πιάτα και μοναδικές δημιουργίες από αγνά και φρέσκα υλικά του τόπου. Tο Ου Μπλέξεις, με συντροφιά την σόμπα τον χειμώνα κάνει την εμπειρία της εξόρμησης σας αξέχαστη στο μικρό κουτούκι. 



Επίγειος γευστικός παράδεισος
Στο Εστιατόριο Κάπαρη στην καρδιά της Σπάρτης οι ιδιοκτήτες μοιράζονται την αγάπη τους για το καλό φαγητό. Με εξυπηρέτηση που θα σας κάνει να νιώσετε σαν επίγειος παράδεισος και με ζεστή ατμόσφαιρα. Οι, φτιαγμένες με μεράκι, γεύσεις θα σας δώσουν μια υπέροχη Τσικνοπέμπτη.



Σε μαγικούς προορισμούς γεύσεων
Στο Εστιατόριο Διόνυσος στους πρόποδες του Καϊμάκτσαλαν στην Όρμα Πέλλας μόλις 3 χιλιόμετρα από τα Λουτρά Πόζαρ ταξιδεύει τους πελάτες της σε μαγικούς προορισμούς γεύσεων. Όλα αυτά και πολλά άλλα κάτω από τα υπεραιωνόβια πλατάνια. 



Κρέατα υψηλής ποιότητας
Εδώ και χρόνια η οικογενειακή ταβέρνα «Το Πέρασμα» στην Καλαμπάκα σας προσφέρει πάντα τα καλύτερα πιάτα και γευστικότατες σούπες  χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά και τα καλύτερα κρέατα.



Για αλλιώτικες γεύσεις
Τα Κόκκινα Πιθάρια αποτελούν διαχρονική επιλογή για φαγητό στο πιο κεντρικό σημείο της πανέμορφης Βυτίνας. Ο επισκέπτης έχει την τύχη να δοκιμάσει σύγχρονες μαγειρικές τάσεις σε πιάτα από κυνήγι και όχι μόνο. Το αρμονικό μενού συνδυάζε την παράδοση με τη New Age Mediterranean κουζίνα.



Γνήσια κουζίνα για καλοφαγάδες
Τσικνοπέμπτη στο πιο όμορφο χωριό του Ολύμπου, τον ξακουστό Παλαιό Παντελεήμονα. Σε ένα άνετο και ζεστο περιβάλλον η Ταβέρνα Όλυμπος υπόσχεται και προσφέρει γνήσια, παραδοσιακή, ελληνική κουζίνα σε πολύ προσιτές τιμές. 



Μεράκι και φαντασία στο πιάτο σας
Η ταβέρνα Κληματαριά στα Τρίκαλα προσφέρει παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και μεζέδες, έχοντας πιστούς πελάτες από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της. Οι γεύσεις διαδέχονται η μια την άλλη με προσεγμένα πιάτα στα οποία τα φρέσκα βιολογικά κρέατα έχουνε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.



Μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών γεύσεων
Η παραδοσιακή ταβέρνα «Το Χάνι»  στα Τρίκαλα είναι έτοιμη να σας φιλοξενήσει. Με τις καλύτερες ετικέτες κρασιών, πλούσιο ποιοτικό μενού και ζεστό ανανεωμένο χώρο, θεωρείται σημείο αναφοράς για το πολύ καλό φαγητό και τις εξαιρετικές αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις.



Τοπικές σπεσιαλιτέ σε περιβάλλον καρτ ποστάλ
Μέσα στο Αλσος του Αγίου Νικολάου της Νάουσας, στο χώρο όπου με τη βοήθεια της υδάτινης δύναμης, λειτουργούσε παλιά η πρώτη Ντριστέλα, δημιουργήθηκε το εξοχικό εστιατόριο Γεράνια. Στους απέραντους χώρους του σερβιριστείτε εδέσματα της ώρας και πλήθος μεζέδων, παρέα με τσίπουρο ή κρασί.