Οι νικητές του Ιανουαρίου!

4036 Επισκέψεις στο άρθρο

Ακόμα ένας μεγάλος διαγωνισμός του AutoΤρίτη Touring έφτασε στο τέλος του, αναδεικνύοντας έναν σούπερ τυχερό, ο οποίος θα περάσει ένα μαγευτικό weekend σε ξενοδοχείο της επιλογής του, έχοντας στη διάθεσή του για όλο το Σαββατοκύριακο το Citroen C3 με γεμάτο ρεζερβουάρ!

 

O κ. Δημήτρης Αλεξόγλου ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού  για την ανάδειξη των TOP Προορισμών και Ξενοδοχείων για τον Ιανουάριο, ψηφίζοντας τους αγαπημένους του προορισμούς και τους καλύτερους ξενώνες - ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα! 

Ο ενθουσιασμός του κ. Αλεξόγλου για τη νίκη του ήταν διάχυτος!

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για το δώρο! Υπόσχομαι φωτογραφίες από το ταξίδι που μου χάρισε το AutoΤρίτη Touring αλλά και από το φανταστικό Citroen C3!».

Ανάμεσα στους Top 10 Προορισμούς που ξεχώρισαν ήταν διάσημοι και ιδιαίτερα αγαπημένοι χειμερινοί προορισμοί που αναμένεται να γεμίσουν με όμορφες εικόνες τις εκδρομές και τα weekends μας.

 

Ακολουθεί η τελική κατάταξη των Top 10 Προορισμών, όπως εσείς τους αναδείξατε!

10. Λίμνη Πλαστήρα

9. Καρπενήσι

8. Ορεινή Κορινθία

7. Θεσσαλονίκη

6. Καστοριά

5. Ορεινή Αρκαδία

4. Δράμα

3. Ζαγοροχώρια

2. Αράχωβα
.
1. Βόλος – Πήλιο

 

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τεράστια συμμετοχή σας και να ευχηθούμε στον κ. Αλεξόγλου να απολαύσει στο 100% το φανταστικό weekend που κέρδισε παρέα με το Citroen C3 με γεμάτο ρεζερβουάρ!