Η φορμαέλα είναι το παραδοσιακό ημίσκληρο τυρί που παράγεται στην περιοχή και έχει ελαστική υφή και πικάντικη γεύση η οποία αναδύεται κατά το τηγάνισμα.
Δοκιμάστε τη με κουρκούτι ή χωρίς, συνοδεύοντας το ούζο ή το τσίπουρο. Το οψιμοτύρι, τοπικό τυρί από αιγοπρόβειο γάλα και αλατισμένο γιαούρτι με έντονη γεύση πιπεριού, είναι επίσης μια καλή πρόταση για ορεκτικό. Σερβίρεται με κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα, ζυμωτό ψωμί και μια σταγόνα λάδι.
Καθαρά Δευτέρα 2025: Που πάμε εκδρομή
10 ιδέες για ρομαντικό weekend του Αγίου Βαλεντίνου στην Ελλάδα
Μέρη διαμάντια 2μιση ώρες από την Αθήνα
10 Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί: 2 ώρες από Αθήνα ή από Θεσσαλονίκη
Απόδραση στον καταπράσινο Ελικώνα
Που πάμε Πάσχα 2024: 10 προορισμοί στην Ελλάδα
Αρχική Σελίδα | Sitemap | Επικοινωνία |
Copyright © 2025 - autotriti-touring.gr