Μύκονος

Ίος

Κως

Σκιάθος

Τα κορυφαία νησιά για διασκέδαση

15519 Επισκέψεις στο άρθρο

Βρες τα νησιά, που φέτος θα περάσεις τις ωραιότερες στιγμές διασκέδασης με την παρέα σου.Ανακάλυψε το δικό σου μοναδικό προορισμό.

Ελληνικές διακοπές..μία φράση πολλά νοήματα. Τις διακοπές μας τις διαλέγουμε συχνά βάσει πολλών θεμάτων, που απασχολούν τον καθένα από εμάς προσωπικά. Ωστόσο,  ένας πολύ βασικός παράγοντας είναι η διασκέδαση, που προσφέρεται στο κάθε νησί .Συγκεκριμένα, δεν είναι εννοούμε μόνο τη «ξέφρενη» διασκέδαση, αλλά την παντός είδους, όπου ενδείκνυται για τα άτομα, που θέλουν να βρίσκονται σε διάθεση διασκέδασης.

Μύκονος , η βασίλισσα της διασκέδασης.
Προφανείς οι λόγοι, που ξεκινάμε με το νησί των ανέμων και αυτό, γιατί έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη λόγω των πάρτυ και της διασκέδασης. Οφείλουμε, ωστόσο να τονίσουμε για άλλη μια φορά, πως η Μύκονος είναι ένα  εξαιρετικά όμορφο νησί με φυσική ομορφιά, ιστορικό πλούτο και καθαρές παραλίες. Με φόντο, λοιπόν, τα άνωθι η Μύκονος κατακλύζεται από εκατομμύρια κόσμο που επιθυμεί την έντονη διασκέδαση.

Ίος, το ποιοτικό party island .
Κάτι πιο χαλαρό από τη Μύκονο, που όμως η διασκέδαση στην Ίο αφορά όλη τη μέρα και τη νύχτα. Θα τη χαρακτηρίζαμε και party island, καθώς η διασκέδαση εδώ δεν τελειώνει ποτέ.  H Ίος αποτελεί πολύ δημοφιλή τουριστικό προορισμό  στις Κυκλάδες, μαγεύοντας τους επισκέπτες της με τις υπέροχες παραλίες, τη χρυσή άμμο και τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και τη μοναδική αρχιτεκτονική της
 
Διασκέδαση και φυσική ομορφιά στην Κω.

Φυσικά και η Κως φημίζεται για την έντονη νυχτερινή ζωή της,  και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλην την  Ευρώπη , καθώς μοιάζει με ένα τεράστιο πάρκο διασκέδασης. Διαθέτει δεκάδες μαγαζιά, που περικλείουν κάθε είδος διασκέδασης και  είναι το τρίτο σε μέγεθος νησί της Δωδεκανήσου. Αξίζει να τονίσουμε, ότι μία επίσκεψη στο νησί θα σας πείσει για την τη φυσική ομορφιά του, που συμπεριλαμβάνει  αρχαιολογικά αξιοθέατα που όπως το Ασκληπιείο, και την Παλιά Πόλη. Η πιο δημοφιλής παραλία της Κω είναι η παραλία Παρρανταις, που είναι μεγάλη, όμορφη αμμώδης παραλία, με χρυσή άμμο και καθαρά νερά.. Στο λιμάνι θα βρείτε πολλά μπαρ και κλαμπ, τα οποία βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο με φιλόξενους ανθρώπους να σε καλωσορίζουν.

Η Σκιάθος , το νησί με τις χίλιες επιλογές για διασκέδαση.
Η Σκιάθος είναι  ένα μικρό νησί, που ανήκει στις Σποράδες , αλλά κάθε χρόνο αποτελεί και μεγαλύτερο πόλο έλξης για επισκέπτες, ενώ διαθέτει  από τις καλύτερες παραλίες στα ελληνικά νησιά. Είναι  ένα κατάφυτο νησί και υπάρχουν πολλές επιλογές σε καταλύματα για να διαλέξετε αυτό, που σας αρμόζει περισσότερο.
Όσο για τις βόλτες, οι περισσότεροι προτιμούν τα μπαράκια της πόλης, ενώ υπάρχουν πολλά μαγαζιά για να περάσετε μια όμορφη νύχτα. Μεζεδοπωλεία, όμορφες μουσικές ανασαίνουν όλο το βράδυ.