Ο Ξενώνας «Καλονέρι»

Ο Ξενώνας «Καλονέρι»

Ο Ξενώνας «Αγνάντιο»

Ο Ξενώνας «Αγνάντιο»

Το «Αρωμα Cafe»

Το «Αρωμα Cafe»

To Lounge Bar «Πλάτανος»

To Lounge Bar «Πλάτανος»

Ξεκούραση και διασκέδαση στα καλύτερα

27809 Επισκέψεις στο άρθρο

Το χάσμα πόλης - χωριού γεφυρώνεται στα Λαγκάδια από τον όμιλο του Living Country. Mε μεράκι και ζωντάνια για ένα σύγχρονο τρόπο ζωής κοντά στη φύση διατηρώντας τις παραδόσεις του τόπου δημιούργησαν ένα ευχάριστο περιβάλλον διαμονής και διασκέδασης στα Λαγκάδια που δεν γίνεται να αφήσει κανένα χωρίς διασκέδαση. 

Πού θα μείνετε

Ξενώνας Αγνάντιο

Για όσους αναζητούν έναν υπέροχο χώρο στον οποίο θα απολαμβάνουν ιδιωτικότητα και πολυτέλεια. Φωλιασμένος σε υψόμετρο 1000 μέτρων, ο μικρός ξενώνας Agnantio στο χωριό Λαγκάδια φιλοδοξεί να γίνει το δικό σας ορμητήριο στην εξερεύνηση της ορεινής Αρκαδίας.
Ευρύχωρα studios και σουίτες με τζάκι παρέχουν ιδιωτικότητα και αυτονομία, συνδυάζοντας αρμονικά παραδοσιακά στοιχεία με σύγχρονες ανέσεις.

Ξενώνας Καλονέρι
«Έζησα κι εγώ στην Αρκαδία» μια φράση που βρέθηκε γραμμένη στον πίνακα «οι βοσκοί της Αρκαδίας» του Γάλλου ζωγράφου Nicolas Poussin. Εκεί, στο χωριό Λαγκάδια, ο πετρόκτιστος ξενώνας Καλονέρι συνδυάζει φυσικό περιβάλλον, γαλήνια ξεκούραση και λιτή πολυτέλεια με σεβασμό στον πελάτη και τη φύση.

Πού θα διασκεδάσετε:

Lounge Bar Πλάτανος
To lounge bar Πλάτανος βρίσκεται στην κεντρική πλατεία στα Λαγκάδια με καταπληκτική θέα και αναμφίβολα, είναι μια επιλογή που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς cafeine addicts. Επώνυμος καφές και ενημερωμένη μπάρα με μουσικές διαδρομές από funk-soul-jazz έως pop-electronica.

Αρωμα Cafe
Το Cafe Aρωμα είναι το σημείο αναφοράς στην αγορά του παραδοσιακού οικισμού των Λαγκαδιών στην Αρκαδία. Από νωρίς το πρωί με ζεστούς λουκουμάδες, ρακόμελα και τσουκαλόκαυτο, πίττες, παραδοσιακά γλυκά, κρέπες, ομελέτες και τοπικούς μεζέδες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ