Ένα drone-video που δε θα πιστεύεις για δικό σου!

10330 Επισκέψεις στο άρθρο

Φτιάξε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά ένα εντυπωσιακό video για την περιοχή ή την επιχείρησή σου και εντυπωσίασε τους πάντες!

Τώρα η τεχνολογία βρίσκεται πλέον στις υπηρεσίες σου με τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο. Η αερο-βιντεοσκόπηση περιοχών, εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων μέσω drones έχει αναδειχθεί πλέον σε «must» κίνηση ανάμεσα στους επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι επιδιώκουν έτσι να προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά της περιοχής τους και τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών τους.

Μια επαγγελματική φωτογράφηση ή video με τα πιο σύγχρονα drones με κάμερα υψηλής ευκρίνειας από διαπιστευμένο κάτοχο άδειας χειριστή με πιστοποίηση από Υ.Π.Α. είναι η καλύτερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε για να αναδείξετε σωστά και με απόλυτο επαγγελματισμό τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα κάνουν το κοινό να επιλέξει εσάς και την περιοχή σας!

Στον ιστότοπο www.doumanis.gr θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, τις ιδέες, αλλά και την ομάδα που χρειάζεστε για να αποκτήσετε το drone video, το video clip, το εταιρεικό video, το time lapse ή την αερο-φωτογράφηση που επιθυμείτε!

Η ομάδα του doumanis.gr εργάζεται ανεξάρτητα από εταιρείες και συμφέροντα, πραγματοποιώντας μοναδικές κάθε φορά λήψεις από τα έμπειρα μέλη της, η πιστοποίηση των οποίων από Υ.Π.Α. αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες και χαρακτηριστικά
  • αερο-βιντεοσκόπηση
  • αερο-φωτογράφηση
  • επεξεργασία-μοντάζ
  • σύγρονα drones της Dji
  • κάμερα υψηλής ευκρίνειας Ultra HD-4k
  • άδεια χειριστή ΣμηΕΑ (Drone) με πιστοποίηση Υ.Π.Α.
Αναδείξτε, λοιπόν, τις εγκαταστάσεις και την περιοχή σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας drone και επωφεληθείτε από την άψογη εικόνα που θα δημιουργήσετε στους μέλλοντες επισκέπτες σας!

Δείτε παρακάτω projects της doumanis.gr

www.doumanis.gr

[email protected]
6944971570