Για εσάς και την παρέα σας

2244 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Αρχοντικό Νάνου στη Κουκουράβα Μακρυνίτσας Πηλίου ενδείκνυται για ταξιδιώτες που αγαπούν το βουνό με μεγάλο αριθμό χαρτογραφημένων μονοπατιών και διαδρομών στην γύρω περιοχή, την παράδοση στην αρχιτεκτονική 800 χρόνων. Απέχει μόλις 1,5 χλμ από το κέντρο της Μακρυνίτσας όπου μπορεί κανείς να γευτεί Πηλιορείτικη κουζίνα. Επίσης είναι ιδανικός για επισκέπτες του Βόλου καθώς απέχει μόλις 7χλμ από το κέντρο της πόλης. Οι επισκέπτες καθώς φτάνουν στον ξενώνα θα αντικρίσουν το καταπράσινο φυσικό περιβάλλον και την πόλη του Βόλου με τον Παγασητικό κόλπο μπροστά τους, με την θέα να συνεχίζεται απολαυστική και από τα 3 δωμάτια.

 
Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του ξενώνα!
Πάρτε την παρέα σας και μείνετε στη Μακρυνίτσα του Πηλίου με μόνο 150 ευρώ τη βραδιά.
Μείνετε σε 3 δωμάτια (2 δίκλινα, 1 τρίκλινο) εσείς και άλλα 6 άτομα και πληρώστε όλοι μαζί 150 ευρώ τη διανυκτέρευση! Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πρωινό, καθώς και μία ακόμη έκπληξη!

Στο αρχοντικό Νάνου, στο οποίο φτάνετε έχοντας διανύσει ένα καλντερίμι 150 μ., μπαίνοντας από την ξύλινη πόρτα αντικρίζετε την πλακοστρωμένη αυλή με τη γνωστή πηλιορείτικη πέτρα που χωρίζεται σε τρία επίπεδα, τις πέργκολες με τα λουλούδια,  την μαγευτική θέα στην πόλη του Βόλου και το γαλάζιο του Παγασητικού κόλπου.

Ο ξενώνας διαθέτει 3 δωμάτια με κλιματισμό, τηλέφωνο, wifi, TV,  wc με ντους, ψυγείο  και ένα υπέροχο παραδοσιακό τζάκι-τζακόσομπες για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας. Είναι ιδανικός για παρέες έως 7 άτομα, καθώς θα μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας ολόκληρο τον ξενώνα μαζί με τον χώρο του καθιστικού-ρεσεψιόν και το τζάκι.

Στη διάθεσή σας, έπειτα από συνεννόηση με τους υπεύθυνους του χώρου, μπορείτε να έχετε και τον ξυλόφουτνο ή το μπάρμπεκιου για κάποιο ψήσιμο ή πίτα ή κάποιο φαγητό στην γάστρα! Η reception είναι χτισμένη δίπλα από τον κύριο χώρο των δωματίων, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας δίπλα στο πετρόκτιστο τζάκι τους χειμερινούς μήνες κατά την διάρκεια της μέρας. Επίσης στον ίδιο χώρο σερβίρεται το πρωινό που αποτελείται από μπουφέ με αγνά τοπικά προϊόντα, όπως σπιτικές μαρμελάδες τις περισσότερες φορές από φρούτα εποχής, μέλι παραγωγού της Μαγνησίας, σπιτικό κεϊκ, τυρόπιτα ή μηλόπιτα.

Τις ηλιόλουστες μέρες η αυλή προσφέρεται για ένα όμορφο ξύπνημα με τον καφέ της αρεσκείας σας, συντροφιά με τη θέα στο καταπράσινο περιβάλλον με δύο ρέματα στην πόλη του Βόλου και στον Παγασητικό Κόλπο.

Ρωτήστε τον Γιώργο...
Να σας κάνει  μια περιήγηση στη γύρω περιοχή για να δείτε από κοντά και με λεπτομέρεια σημεία με πανοραμική θέα, αρχιτεκτονική, φυσικό περιβάλλον!




3 δωμάτια- 2 δίκλινα, 1 τρίκλινο με 150 ευρώ τη βραδιά και για τα 3 (7 άτομα). Η τιμή περιλαμβάνει επίσης και πρωινό