Με ανεπανάληπτη θέα

6224 Επισκέψεις στο άρθρο

Όταν επιλέγεις το σημείο διαμονής σου σε μια πόλη πρέπει πάντα να διαλέγεις το πιο όμορφο σημείο της!

Το Hotel Erika είναι ένα μοντέρνο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, στον δρόμο πάνω απο το λιμάνι (50 μέτρα μετά το φάρο με κατεύθυνση προς το σιδηροδρομικό σταθμό).

Όλα τα δωμάτια έχουν ανακαινιστεί πλήρως  και προσφέρουν φανταστική θέα προς το γραφικό λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το Θρακικό Πέλαγος και το νησί της Σαμοθράκης. Το ορόσημο της Αλεξανδρούπολης, ο Φάρος και η κεντρική αγορά της πόλης είναι σε απόσταση περιπάτου.

Δίπλα στο Hotel Erika θα βρείτε πολλές ταβέρνες με ψάρι ή κρεατικά και αρκετά εστιατόρια με τοπική κουζίνα είτε γρήγορο φαγητό, ώστε να ικανοποιήσουν κάθε γαστρονομικό σας γούστο.

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με ένα γευστικό πρωινό απο το πλούσιο μπουφέ. Ολη την ημέρα καφές και ποτά σερβίρονται στο Cafe-Bar Erika. Ασύρματη σύνδεση internet (WiFi) διατίθεται σε όλους τους χώρους το ξενοδοχείου και δεν χρεώνεται. Στο internet floor του Cafe-Bar Erika υπάρχουν υπολογιστές για γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο και online παιχνίδια.