Σαν Πασάς στα Ιωάννινα

    21110 Επισκέψεις στο άρθρο

    Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου των Ιωαννίνων, στην ιδανική περιοχή που συνδέει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, τη λίμνη των Ιωαννίνων και το Κάστρο της με τη σύγχρονη πόλη και το εμπορικό κέντρο, εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε το Ali Pasha Hotel

    Με σεβασμό στην αρχιτεκτονική της περιοχής, κατασκευασμένο από εξαιρετικά υλικά και πολύ μεράκι το Ali Pasha Hotel είναι έτοιμο να σας προσφέρει απλόχερα την άνεση, την αισθητική της πολυτέλειας και τη ζεστασιά της γιαννιώτικης φιλοξενίας είτε βρίσκεστε στην πόλη ως επισκέπτης είτε για επαγγελατικούς λόγους.
     
    Στον χώρο του ξενοδοχείου υπάρχουν 3 δίκλινα, 4 τρίκλινα και 2 τετράκλινα πολυτελή δωμάτια. Συγκεκριμένα τα 4 τρίκλινα δωμάτια διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και 1 μονό κρεβάτι, εκ των οποίων τα 2 από αυτά έχουν την δυνατότητα να γίνονται τετράκλινα. Τα τετράκλινα από την άλλη διαθέτουν από ένα διπλό κρεβάτι και δύο μονά. Τα δίκλινα διαθέτουν ένα υπέρδιπλο κρεβάτι.

    Ιωάννινα, η πόλη πού αγκαλιάζει γλύκα την λίμνη της, η πόλη που είναι γεμάτη θρύλους και παραδόσεις με μια γεμάτη ιστορία. Στην κάρδια του ιστορικού κέντρου στην συνοικία του Αγίου Νικολάου αγοράς στις παρυφές του παραμυθένιου κάστρου , σε ένα από τα πιο γραφικά πετρόκτιστα σοκάκια των Ιωαννίνων βρίσκεται το ξενοδοχείο Ali Pasha Hotel.

    Παραδοσιακό λιθόκτιστο με χαρακτήρα σύγχρονο και με μια πνοή πολυτέλειας συνδυάζει αρμόνικα το παραδοσιακό με το σύγχρονο σας υπόσχεται μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία φιλοξενίας και να ζήσεις Πάσας στα Γιάννενα .