Οι ομορφότερες ελληνικές εικόνες

3515 Επισκέψεις στο άρθρο

Θες να γνωρίσεις την απόλυτη ελληνική φύση! Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή!

Το ξενοδοχείο Pindos Palace, βρίσκεται έξω από το χωριό Λάβδα στα Γρεβενά. Νιώστε το πραγματικό νόημα της πολυτέλειας σε ένα περιβάλλον κομψού στυλ. Αποτυπώστε στη μνήμη σας τις ομορφότερες εικόνες της πατρίδας μας.

Νιώστε το πραγματικό νόημα της πολυτέλειας σε ένα περιβάλλον κομψού στυλ και ανεπιτήδευτης, καλαίσθητης διακόσμησης του ξενοδοχείου Pindos Palace.
Επιστρατεύστε όλες σας τις αισθήσεις για να αποτυπώσετε στην μνήμη σας μια από τις ομορφότερες εικόνες της πατρίδας μας. Παραδοθείτε στην μαγεία του φυσικού τοπίου και ρουφήξτε με απληστία τις εικόνες και τις μυρωδιές του. Το ξενοδοχείο Pindos Palace, που βρίσκεται έξω από το χωριό Λάβδα στα Γρεβενά ανάμεσα στον εθνικό δρυμό της Βάλια Κάλντα και στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας, εγγυάται άψογη διαμονή – σέρβις στους πολυτελείς χώρους του καθόλη την διάρκεια του χρόνου, φροντίζοντας να σας μείνει πραγματικά αξέχαστη κάθε ημέρα.

Το κάθε δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου έχει την δική του προσωπικότητα, χωρίς όμως να υστερεί σε άνεση και παροχές! Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει τηλεόραση, ψυγείο, στεγνωτήρας μαλλιών (σεσουάρ), αυτόνομη θέρμανση! Επιπλέον, όταν βγει ο ήλιος σας περιμένει ένα πλούσιο πρωινό με σπιτικό τραχανά, χειροποίητες πίτες, παραδοσιακές μαρμελάδες, ντόπιο τυρί και μέλι.
Μετά από μια ευχάριστα κουραστική μέρα στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας τον χειμώνα ή στην πανέμορφη κοιλάδα – εθνικό δρυμό της Βάλια Κάλντα, και τα όμορφα βλαχοχώρια τις υπόλοιπες εποχές, οι γαστριμαργικές απολαύσεις συνεχίζονται στο εστιατόριο όπου μπορείτε να γευθείτε καταπληκτικά παραδοσιακά πιάτα από ντόπια κρέατα, πίτες και ότι βάζει ο νους σας.

Τέλος, το απόγευμα σας προτείνουμε να απολαύσετε τον καφέ σας ή ένα ποτό στο περίφημο μπαράκι της περιοχής με το πανέμορφο κεντρικό τζάκι και την απέραντη θέα. Το βράδυ έφτασε και στο Bar ΚΟΖΗΛΙΟ, στην κορυφή του λόφου όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο, μπορείτε να διασκεδάσετε πίνοντας το ποτό σας με την παρέα σας.