Παράδοση και εμπειρία

2664 Επισκέψεις στο άρθρο

Η κουλτούρα, η παράδοση και η πολύχρονη εμπειρία είναι στοιχεία που μετράνε και φαίνονται στο τελικό αποτέλεσμα.

 
Η Στροφή του Μίμη, ένα εστιατόριο στο λιμάνι του Βουρκαρίου στην Τζια, φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι από το 1969!

Η κουλτούρα, η παράδοση και η πολύχρονη εμπειρία είναι στοιχεία που μετράνε και φαίνονται στο τελικό αποτέλεσμα, στα πιάτα της Κας Καλομοίρας, η οποία υπηρετεί με συνέπεια τη κλασική ελληνική θαλασσινή κουζίνα.
Το μενού του ψαγμένο με ότι καλύτερο βγάζει ο ελληνικός βυθός, παραμένει ως σήμερα πιστό στις αρχικές συνταγές του Καπετάν Μίμη.

 

Tags: ΤΖΙΑ