Ασύγκριτη πολυτέλεια

2093 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Γαία Καϊμακτσαλάν, ξενοδοχείο και spa στα Λουτρά Πόζαρ, είναι χτισμένο στους πρόποδες του όρους Βόρας, μέσα στο καταπράσινο τοπίο, ντυμένο με παραδοσιακή πέτρα της περιοχής και αποτελεί ένα φυσικό καταφύγιο για τους κρύους μήνες του χειμώνα. Ξεχωρίζει για το σέρβις του και για την πολυτέλεια που αποπνέει, καθώς διαθέτει χαμάμ, υδρομασάζ, σάουνα και εσωτερική πισίνα.

 
Βρίσκεται μόλις 7 χλμ από την Αριδαία και 2 χλμ από τα Ιαματικά Λουτρά Πόζαρ, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία.

Πρόκειται για μια ιδανική πρόταση διαμονής για τους χειμερινούς και τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς ξεχωρίζει για το απαράμιλλο 24ώρο σέρβις του (η ρεσεψιόν λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως) και αποπνέει πολυτέλεια καθώς διαθέτει spa με υπηρεσίες όπως χαμάμ, υδρομασάζ, σάουνα και εσωτερική πισίνα.

Το υδρομασάζ είναι η ανάμιξη νερού και αέρα, τα οποία εκτοξεύονται από τα jets, παρέχοντας χαλάρωση στους μυς και το κυκλοφορικό σύστημα. Γι αυτό τον λόγο και η διάρκεια χρόνου ορίζεται στα 15 - 20 λεπτά κάθε φορά. 

Το Γαία Καϊμακτσαλάν ξενοδοχείο & spa σας περιμένει να ανακαλύψετε την πανέμορφη γη του Καϊμακτσαλάν και τα Λουτρά Πόζαρ! Με τρεχούμενα θεραπευτικά ύδατα σε όλο τους το μήκος και δάσος που τα κυκλώνει θαρρείς και τα φρουρεί τα Λουτρά Λουτρακίου Ν. Πέλλας μαγεύουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους επισκέπτες. Το νερό που αναβλύζει από τις ιαματικές πηγές στα Λουτρά Πόζαρ καλείται σωτήριο από πολλούς καθώς θεραπεύει πολλές ασθένειες και είναι κατάλληλο για λουτροθεραπεία και ποσιμοθεραπεία.