Πολλαπλή εξαγωγή

Καταλύτης

Μεσαίο καζάνι

Τελικό καζάνι

Τμήματα εξάτμισης

17495 Επισκέψεις στο άρθρο

Πολλαπλή εξαγωγή
Η πολλαπλή είναι αυτή που εφάπτεται στην εξαγωγή του κινητήρα και διαθέτει τόσους αυλούς, όσοι είναι και οι κύλινδροι του μοτέρ. Μία βελτιωμένη έχει μεγαλύτερη διάμετρο και μέγεθος, αλλά και καλύτερη σχεδίαση για τη βελτίωση της ροής των καυσαερίων.

Καταλύτης
Ο καταλύτης αποτελείται στο εσωτερικό του από κεραμικά υποστρώματα. Ένας βελτιωτικός καταλύτης διαθέτει μεταλλικό υπόστρωμα στο εσωτερικό του, το οποίο είναι κατασκευασμένο από λεπτά μεταλλικά φύλλα. Τα μεταλλικά τοιχώματα επιτρέπουν στο υπόστρωμα να καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια, σε σύγκριση με ένα συμβατικό μεταλλικό καταλύτη.

Μεσαίο καζάνι
Το μεσαίο καζάνι βρίσκεται μετά τον καταλύτη και ο βασικός του ρόλος είναι να ρυθμίζει τη ροή των καυσαερίων. Στο εμπόριο μπορούμε να βρούμε ένα το οποίο να βελτιώσει την απόδοση, προσφέροντάς μας επιπλέον δύναμη στις υψηλές στροφές λειτουργίας.

Τελικό καζάνι
Το εργοστασιακό τελικό καζάνι είναι «φιμωμένο» από τον κατασκευαστή, ώστε να περιορίζει σημαντικά τα επίπεδα θορύβου. Εμείς μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα νέο από ένα κατάστημα με βελτιωτικές εξατμίσεις, το οποίο θα προσφέρει μία σπορτίφ αίσθηση στο αυτοκίνητό μας, λόγω του ελαφρώς αυξημένου θορύβου (μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ