New Year Giveaway από την Autoplanet!

New Year Giveaway από την Autoplanet!

1547 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένα από τα must have αξεσουάρ του φετινού χειμώνα είναι τα αντιολισθητικά συστήματα και η Autoplanet δίνει ΔΩΡΟ σε 10 τυχερούς νικητές από ένα σετ χιονοκουβέρτες Isse Easy Sock!

mousakian 102021
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

ΔΩΡΟ σε 10 τυχερούς νικητές από την Autoplanet

Τα αντιολισθητικά συστήματα και πόσο μάλλον οι χιονοκουβέρτες έχουν γίνει ένα από τα must have αξεσουάρ του φετινού χειμώνα. Γι’ αυτό η Autoplanet δίνει ΔΩΡΟ σε 10 τυχερούς νικητές από ένα σετ χιονοκουβέρτες Isse Easy Sock.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Χιονοκουβέρτες Isse

Οι χιονοκουβέρτες Isse είναι Ισπανικής προέλευσης και είναι παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή υφασμάτινων αλυσίδων χιονιού. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας κατασκευάζονται στην Ισπανία από την παραγωγή νήματος μέχρι τη συσκευασία. Οι χιονοκουβέρτες Isse έρχονται με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να παρέχουν αποτελεσματική πρόσφυση των ελαστικών σε συνθήκες χιονιού και πάγου.
 

Χιονοκουβέρτες Isse Easy Sock: Όλα τα οφέλη

Η χιονοκουβέρτα Isse Easy Sock είναι κατασκευασμένη για να προσφέρει ασφάλεια ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ο υφασμάτινος σχεδιασμός της χιονοκουβέρτας, δίνει εξαιρετική πρόσφυση στο χιόνι ή τον πάγο.

Οι χιονοκουβέρτες Isse Easy Sock είναι κατάλληλες να σας προσφέρουν ασφάλεια για έκτακτη χρήση σε χιόνι και πάγο.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>