Απόδοση διαρκείας το όφελος. Γνήσια ελαστικά & φρένα Μercedes
Τα γνήσια φρένα της γερμανικής μάρκας έχουν γρήγορη απόκριση και μικρή απόσταση φρεναρίσματος, χάρη στη μεγάλη ισχύ τους, ακόμη και σε συνθήκες ακραίας καταπόνησης, ενώ λόγω της ανθεκτικότητάς τους η

Τα γνήσια φρένα της γερμανικής μάρκας έχουν γρήγορη απόκριση και μικρή απόσταση φρεναρίσματος, χάρη στη μεγάλη ισχύ τους, ακόμη και σε συνθήκες ακραίας καταπόνησης, ενώ λόγω της ανθεκτικότητάς τους η φθορά τους είναι μειωμένη.

  • Απόδοση διαρκείας το όφελος. Γνήσια ελαστικά & φρένα Μercedes
  • Τα γνήσια φρένα της γερμανικής μάρκας έχουν γρήγορη απόκριση και μικρή απόσταση φρεναρίσματος, χάρη στη μεγάλη ισχύ τους, ακόμη και σε συνθήκες ακραίας καταπόνησης, ενώ λόγω της ανθεκτικότητάς τους η

Απόδοση διαρκείας το όφελος. Γνήσια ελαστικά & φρένα Μercedes

19887 Επισκέψεις στο άρθρο

- Tα οriginal λάστιχα της Mercedes είναι φτιαγμένα για χαμηλότερα ντεσιμπέλ στο ταξίδι
- Τα Mercedes ελαστικά περνάνε test 1.000 ωρών πριν εγκριθούν
- Τα φρένα της προσφέρουν συντομότερο φρενάρισμα και μεγαλύτερη διάρκεια (σε χρόνο και χλμ.)
- Τα τακάκια των φρένων της, κουμπώνουν ιδανικά αφού έχουν φτιαχτεί ειδικά για κάθε μοντέλο

Το σύστημα των φρένων και τα ελαστικά είναι τα δύο μέρη του αυτοκινήτου που παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στον τομέα της οδηγικής ασφάλειας. Το πρώτο φροντίζει για την ακινητοποίηση – επιβράδυνση του όταν είναι αυτό απαραίτητο, ενώ τα δεύτερα είναι υπεύθυνα για την επαφή του µε το δρόμο (και το καλό κράτημα σε κάθε συνθήκη), ενώ μεταξύ άλλων παίζουν σημαντικό ρόλο και στην ποιότητα κύλισης (άνεση και παραγόμενος θόρυβος).

Tα οriginal λάστιχα της Mercedes είναι φτιαγμένα για χαμηλότερα ντεσιμπέλ στο ταξίδι

Ποιος δεν θέλει να ταξιδεύει σε μια ήσυχη καμπίνα απολαμβάνοντας τη διαδρομή του. H premium εμπειρία οδήγησης όμως εξαρτάται και από τα ελαστικά και την άνεση που προσφέρουν. Η Mercedes για να μπορέσει να προσφέρει αυτή την οδηγική εμπειρία στο ταξίδι έχει επενδύσει στη δική της σειρά ελαστικών Mercedes Original, με 5 διαφορετικούς τύπους (τα βρίσκετε μόνο σε εξουσιοδοτημένο μέλος του δικτύου της μάρκας).
 
Ένα από τα χαρακτηριστικά τους είναι πως έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν χαμηλά επίπεδα θορύβου, μάλιστα για τους πολύ απαιτητικούς έχει ειδικό ελαστικό με αφρώδες υλικό στο εσωτερικό του για ακόμα μεγαλύτερη απορρόφηση των κραδασμών.


Τα γνήσια φρένα της γερμανικής μάρκας έχουν γρήγορη απόκριση και μικρή απόσταση φρεναρίσματος, χάρη στη μεγάλη ισχύ τους, ακόμη και σε συνθήκες ακραίας καταπόνησης, ενώ λόγω της ανθεκτικότητάς τους η φθορά τους είναι μειωμένη.

Τα γνήσια φρένα της γερμανικής μάρκας έχουν γρήγορη απόκριση και μικρή απόσταση φρεναρίσματος, χάρη στη μεγάλη ισχύ τους, ακόμη και σε συνθήκες ακραίας καταπόνησης, ενώ λόγω της ανθεκτικότητάς τους η φθορά τους είναι μειωμένη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Τα Mercedes ελαστικά περνάνε test 1.000 ωρών πριν εγκριθούν

Παράλληλα, αν ετησίως κάνεις πολλά χιλιόμετρα (γύρω στα 20 χιλιάδες κάνει ο μέσος κάτοχος) αυτό σημαίνει και πιο γρήγορη φθορά των ελαστικών λόγω χιλιομέτρων. Και επειδή σίγουρα το να αργείς να αλλάξεις τα ελαστικά σου (ενώ παράλληλα θα είσαι και ασφαλής), δίνει στα Mercedes Original, ένα ακόμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αφού με βάση τις μετρήσεις και τις ανακοινώσεις της μάρκας, κατασκευάζονται έτσι ώστε να βγάζουν περισσότερα χιλιόμετρα (μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση,  το λένε)..
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Mercedes-Benz για να εξασφαλίσει τα ποιοτικά πλεονεκτήματα των ελαστικών της θέτει 40 συγκεκριμένες παραμέτρους, στους premium κατασκευαστές ελαστικών που τα φτιάχνουν (έτσι ώστε να πάρουν την έγκρισή της και να τοποθετηθούν στα μοντέλα της αφού πρώτα οι τεχνικοί της, τα τεστάρουν σε πραγματικές συνθήκες μέχρι και 1.000 ώρες).

Τα φρένα της προσφέρουν συντομότερο φρενάρισμα & μεγαλύτερη διάρκεια (σε χρόνο και χλμ)

Τα ελαστικά της Mercedes φροντίζουν και για την ασφάλειά σας εξασφαλίζοντας καλύτερη πρόσφυση και πιο αποτελεσματικό φρενάρισμα σε βρεγμένο και στεγνό δρόμο. Για το καλύτερο φρενάρισμα όμως, κομβικής σημασίας είναι και το σύστημα φρένων. Από τη στιγμή που μιλάμε για φρενάρισμα, τότε μιλάμε για τακάκια και δίσκους φρένων.
 
Τα γνήσια φρένα της γερμανικής μάρκας έχουν γρήγορη απόκριση και μικρή απόσταση φρεναρίσματος, χάρη στη μεγάλη ισχύ τους, ακόμη και σε συνθήκες ακραίας καταπόνησης, ενώ λόγω της ανθεκτικότητάς τους η φθορά τους είναι μειωμένη. Αυτό σημαίνει αυξημένος “κύκλος ζωής”, κάτι που τους δίνει και το χαρακτηριστικό “value for money”.

To σύστημα φρένων της, κουμπώνει ιδανικά αφού έχουν φτιαχτεί ειδικά για κάθε μοντέλο

Το μυστικό της απόδοσης και της αντοχής τους είναι τα ποιοτικά υλικά κατασκευής τους, καθώς επίσης και η αποκλειστικότητά τους. Σχεδιάζονται ειδικά για κάθε όχημα Mercedes, ενσωματώνοντας όλη την τεχνογνωσία της μάρκας ως κατασκευαστή οχημάτων, ώστε να κουμπώνουν τέλεια πάνω του και να συνεργάζονται άψογα με τα υπόλοιπα συστήματα και εξαρτήματα. Και αυτά με την σειρά τους, δοκιμάζονται και ελέγχονται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Mercedes, ώστε να εξασφαλιστούν και στην πράξη τα χαρακτηριστικά τους, αλλά και να διασφαλιστεί η σωστή συνεργασία τους με τα συστήματα ασφάλειας της Mercedes σας. Αυτό μεταφράζεται σε ασφάλεια στον δρόμο.