H VW δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών.

Η Auto Marin σας προσφέρει με την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Δωρεάν 3 χρόνια Service.

Service Air Condition Ι.Χ. με 27 ευρώ από την Auto Marin

Volkswagen

27713 Επισκέψεις στο άρθρο

Bασικά σημεία των υπηρεσιών After Sales της Volkswagen

3 Πακέτα Volkswagen Economy – Εκπτωτικά πακέτα
Τα πακέτα Volkswagen Economy αποτελούν την νέα πρόταση για τους κατόχους αυτοκινήτων Volkswagen 5ετίας και άνω που θέλουν να συντηρούν τα οχήματά τους οικονομικά, με γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen στο δίκτυο εξ. συνεργατών Service, διατηρώντας την άριστη λειτουργικότητα και ασφάλεια των οχημάτων τους.

Πρόγραμμα πιστότητας – Εκπτώσεις για οχήματα ηλικίας άνω των 4 ετών
Αν το Volkswagen σας δεν είναι πλέον τόσο νέο, μπορείτε να το φροντίζετε σωστά με γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen διατηρώντας την εργοστασιακή του κατάσταση μέσω των νέων εκπτωτικών προγραμμάτων τόσο σε γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen όσο και σε διάφορες εργασίες τοποθέτησης.  

Εγγυήσεις: Δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση
Όλα τα καινούρια μοντέλα Volkswagen συνοδεύονται με 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανικά και τα ηλεκτρικά μέρη, χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό. Παράλληλα όλες οι εργασίες καθώς επίσης και όλα τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ Volkswagen που τοποθετούνται σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία του δικτύου καλύπτονται από 2 χρόνια εγγύηση. Τέλος, όλα τα μοντέλα, χάρη στο πλήρως γαλβανισμένο αμάξωμα, συνοδεύονται από εγγύηση 12 ετών για διάτρηση από σκουριά και 3 ετών για ελαττώματα χρώματος.



Ποιοτικές υπηρεσίες από την A.Marinatos α.ε.
Η  A.Marinatos α.ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 4 δεκαετίες, με κύριο άξονα της φιλοσοφίας της την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών αυτοκίνησης και τη δημιουργία εφόρου ζωής σχέσεων και εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, η εταιρεία επεκτείνεται και στα Βόρεια Προάστια σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8.000 τ.μ. (23χλμ. Αθηνών - Λαμίας, Αγ. Στέφανος). Οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις παραμένουν πάντα στο κέντρο της Αθήνας, στη Λ. Αλεξάνδρας και εκτός δακτυλίου, ούτως ώστε να εξυπηρετούνται εύκολα όλοι οι πελάτες.

Στον Όμιλο Auto Marin,  που ανήκει και η A.Marinatos α.ε., οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι οι εξής:

1. Πώληση καινούργιων επιβατικών VW (Λ. Αλέξανδρας)
2. Πώληση καινούργιων επαγγελματικών VW (Λ. Αλεξάνδρας)
3. Πώληση μεταχειρισμένων επιβατικών και επαγγελματικών
οχημάτων (Αγ. Στέφανος, Λ. Βουλιαγμένης - Γλυφάδα, Λ. Αλεξάνδρας)
4. Service VW & AUDI (Λ. Αλεξάνδρας)
5. Service - Φανοβαφείο (Αγ. Στέφανος)
6. Ασφάλιση των αυτοκινήτων (Αγ. Στέφανος, Λ. Βουλιαγμένης - Γλυφάδα, Λ. Αλεξάνδρας)
7. Υπηρεσίες χρηματοδότησης και μακροχρόνιων μισθώσεων

Για τη διασφάλιση της διαρκούς βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, το σύστημα διαχείρισης ποιότητας της Auto Marin είναι πιστοποιημένο κατά το Διεθνές Πρότυπο Πιστοποιήσης ISO 9001:2008 από την TUV Ν. Γερμανίας.

Αξιόπιστη συντήρηση σε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων

Η Αuto Marin διαθέτει 2 υπερσύγχρονα συνεργεία, εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα, συμβατά με όλες τις μάρκες και τύπους αυτοκινήτων.

Εκεί μπορείτε να βρείτε ένα αξιόπιστο και φυσικά οικονομικό Service για όλες τις μάρκες και τύπους αυτοκινήτου. Ακόμη η εταιρία διαθέτει Φανοβαφείο, το οποίο προσφέρει ασυναγώνιστες τιμές σε όλες τις εργασίες βαφής, σε συνδυασμό πάντα με την άμεση εξυπηρέτηση.
Εξειδικευμένο προσωπικό πραγματοποιεί τον έλεγχο όλων των αυτοκινήτων μας.

Κάθε χρόνο εισέρχονται στα συνεργεία της εταιρείας ,πάνω από 25.000 αυτοκίνητα ,ενώ από αυτά πάνω από 5000 προορίζονται για αγορά.
Το γεγονός αυτό κάνει τους τεχνικούς της τους πιο έμπειρους στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου και μας δίνει σαφή εικόνα για τις ιδιαιτερότητες του κάθε μοντέλου καθώς και για τις καινούριες τεχνολογίες στο χώρο της αυτοκίνησης. Αυτή η τεχνογνωσία μεταφέρεται και στα αυτοκίνητα που θα συναντήσετε στις εκθέσεις της Auto Marin.

Service Air Condition Ι.Χ. με 27 ευρώ από την Auto Marin

Η Auto Marin παρέχει service για το Air Condition του Ι.Χ σας στην τιμή των 27 ευρώ μόνο, με επιπλέον προσφορά τον -δωρεάν- τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας σε 36 σημεία.

Η Auto Marin αναλαμβάνει τη συντήρηση του κλιματισμού για το αυτοκίνητό σας, με τελικό κόστος τα 27 ευρώ μόνο. Στην προσφορά αυτή περιλαμβάνονται:

• Εξαγωγή και επανατοποθέτηση φρέον
• Καθαρισμός σωληνώσεων συστήματος κλιματισμού
• Απομυκητίαση κυκλώματος.

Επιπλέον στο πλαίσιο της προσφοράς αυτής που θα ισχύσει για λίγες ημέρες, η Auto Marin παρέχει δωρεάν τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας σε 36 σημεία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES