Στην περίπτωση που μείνετε από βενζίνη, συνήθως όλες οι εταιρείες χρεώνουν τον πελάτη, καθώς η ακινητοποίηση του οχήματος γίνεται με υπαιτιότητα του οδηγού.

Προσοχή στις λεπτομέρειες!

73186 Επισκέψεις στο άρθρο

-Αν δεν είμαστε συνδρομητές και καλέσουμε κάποια οδική βοήθεια λόγω ανάγκης, τότε όλες οι εταιρείες σχεδόν απαιτούν την καταβολή κάποιου αντίτιμου που διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία, ή μπορεί να απαιτηθεί σύναψη συμβολαίου για 3 ή 6 μήνες.
-Ανάλογα με την κάθε περίπτωση που γίνεται η χρήση οδικής βοήθειας, ίσως και μπορεί να απαιτηθεί από την εταιρεία κάποια έξτρα χρέωση. Αυτές οι περιπτώσεις ανάγονται σε καταστάσεις όπου κάποιος μείνει από βενζίνη ή ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο του σε υπόγειο πάρκινγκ κ.α. Τέλος, υπάρχουν και περιπτώσεις όπου, εξαιτίας της κακής κατάστασης του αυτοκινήτου τους, ορισμένοι κάνουν χρήση της οδικής βοήθειας αρκετά συχνά. Σε αυτή την κατηγορία ιδιοκτητών αυτοκινήτων, αρκετές εταιρείες έως και σήμερα επέβαλαν πέναλτι, κάτι που μεταφράζεται σε έξτρα χρέωση.
-Σε περιπτώσεις ακινητοποίησης του αυτοκινήτου σας, δικαιούστε να μεταφερθεί μόνο ένα άτομο με το όχημα της οδικής, ενώ για τους υπόλοιπους έχετε δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφερθούν δωρεάν με κάποιο άλλο μέσο (ΚΤΕΛ, Ταξί, κτλ.) στο πλησιέστερο σημείο (εφόσον υπάρχει αντίστοιχη κάλυψη). Στις περιπτώσεις όπου απαιτείται επισκευή του αυτοκινήτου σας, αρκετά μακριά από τον τόπο που διαμένετε, ανάλογα με την εταιρεία που ανήκετε- δικαιούστε δωρεάν είτε διανυκτέρευση, είτε ενοικίαση άλλου αυτοκινήτου ή τα εισιτήρια επιστροφής (εάν αναφέρετε στο συμβόλαιο σας αυτός ο όρος). Για τους παραπάνω λόγους, κρίνεται αναγκαία η προσεκτική μελέτη του ασφαλιστήριου συμβολαίου, προκειμένου να είστε ενημερωμένοι για όλα τα ενδεχόμενα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Στάθης

    Δεν αναφέρετε την ΟΒΕΛΠΑ, την οδική βοήθεια της ΕΛΠΑ, η οποία από όσο ξέρω παλιότερα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα και σήμερα, ασφαλίζει όχι το όχημα, αλλά τον οδηγό. Έτσι με τον τρόπο αυτό, όποιο αυτοκίνητο και αν οδηγεί ο ασφαλισμένος οδηγός, είτε είναι δικό του είτε όχι, είναι καλυμμένος και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία. Αν ας πούμε ο οδηγός αυτός έχει 10 αυτοκίνητα, οποιοδήποτε αυτοκίνητο οδηγεί, είναι καλυμμένο, αυτόματα, αφού το οδηγεί ο ασφαλισμένος οδηγός.

      4

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ