Ελληνική ασφαλιστική, στην 6η δεκαετία δράσης! ΜΙΝΕΤΤΑ

Ελληνική ασφαλιστική, στην 6η δεκαετία δράσης! ΜΙΝΕΤΤΑ

19085 Επισκέψεις στο άρθρο

- Είναι ελληνική και κλείνει 50 χρόνια δράσης στην ασφαλιστική αγορά
- Μπαίνει στην 6η δεκαετία της με νέα πιο σύγχρονη εικόνα
- Εγκαινιάζει τη νέα της ιστοσελίδα, η οποία είναι πιο γρήγορη και φιλική σε όλες τις συσκευές
- Προσφέρει προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου (CarPack) για κάθε ανάγκη
- Παρέχει και υπηρεσίες ευκολίας ασφαλισμένων (MyMinetta, Pay Minetta), ενώ παραμένει στο πνεύμα της εποχής με το MINETTA Electrify

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Είναι ελληνική και κλείνει 50 χρόνια δράσης στην ασφαλιστική αγορά

Η MΙΝΕΤΤΑ ιδρύθηκε το 1973 από τον Παναγιώτη Μινέτα και είναι μια από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Στο ενεργητικό της έχει  χιλιάδες ασφαλισμένους και ικανοποιημένους πελάτες.
 
Κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από την δική της, ξεχωριστή προσέγγιση στην ασφάλιση, η οποία στηρίζεται στην εμπιστοσύνη, τη φερεγγυότητα, την διαφάνεια και το κοινωνικά υπεύθυνο επιχειρείν. Η MΙΝΕΤΤΑ αντιμετωπίζει κάθε περίπτωση ασφάλισης εξατομικευμένα, με ουσιαστικές καλύψεις που ταιριάζουν στον ασφαλιζόμενο.
 

Μπαίνει στην 6η δεκαετία της με νέα πιο σύγχρονη εικόνα


Μετά το πέρασμα των 50 χρόνων από την ίδρυσή της, η MΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική υιοθετεί νέα εταιρική εικόνα, η οποία συνοδεύεται από ένα ανανεωμένο λογότυπο. Αυτό το νέο στοιχείο ταυτότητας εκφράζει τη νέα εποχή της MΙΝΕΤΤΑ, η οποία όμως παραμένει συνδεδεμένη με την ιστορία της. Οι αλλαγές αφορούν κυρίως τα νέα μοντέρνα και δυναμικά κοψίματα, σε συνδυασμό με τα νέα χρώματα – μπλε και γαλάζιο – που έγιναν πιο φωτεινά, καθώς και τα νέα μοτίβα και τις εφαρμογές. Η ανανέωση της εικόνας της μάρκας είναι μεγάλης κλίμακας και συμπεριλαμβάνει κάθε πτυχή της εταιρείας, καθώς και όλα τα σημεία επαφής με τον πελάτη, φυσικά και ψηφιακά.
 

Εγκαινιάζει τη νέα της ιστοσελίδα, η οποία είναι πιο γρήγορη και φιλική σε όλες τις συσκευές.


Η νέα ιστοσελίδα της «MΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική» έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, με βάση αυτή την λογική και με σκοπό να βελτιστοποιήσει την πρόσβαση σε οποιαδήποτε συσκευή. Το νέο site έχει πιο εύχρηστη συνολική λειτουργία, ενώ είναι και πάρα πολύ γρήγορο, ιδιαίτερα συγκριτικά με τον παλιό ιστότοπο. Η ιστοσελίδα έχει υιοθετήσει όλα τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια κάθε συναλλαγής που πραγματοποιείται.
 
                    

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Προσφέρει προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου (CarPack) για κάθε ανάγκη

Από το site δεν απουσιάζουν φυσικά και τα πακέτα ασφάλισης. Η MΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική συνεχίζει να παρέχει με τη νέα χρονιά πλήρη πακέτα τα οποία ανταποκρίνονται σε πολλές διαφορετικές ανάγκες.
 
Τα λεγόμενα CarPacks προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα ασφάλισης, σε προσιτές τιμές. Η λίστα ξεκινάει με το CarPack 1, το οποίο προσφέρει όλες τις βασικές καλύψεις (αστική ευθύνη, νομική προστασία, υλικές ζημιές από ανασφάλιστο, κ.ά.). Προχωρώντας, συναντάμε το CarPack 2, το οποίο καλύπτει ζημιές από φυσικά φαινόμενα και πυρκαγιές, ενώ το CarPack 3 καλύπτει και από ολική και μερική κλοπή. Στην κορυφή της λίστας συναντάμε το CarPack 6, όπου εκεί μιλάμε πλέον για μια πλήρη, μικτή ασφάλιση, καλύπτοντας πλέον και ιδίες ζημιές.
 
 

Παρέχει και υπηρεσίες ευκολίας ασφαλισμένων (MyMINETTA, PayMINETTA), ενώ παραμένει στο πνεύμα της εποχής με το MINETTA Electrify

Στο MINETTAapp, ο χρήστης μπορεί να προχωρήσει σε πραγµατογνωµοσύνη του οχήµατός του, να βρει τηλέφωνα επικοινωνίας και συνδέσµους πρώτης ανάγκης, χάρτες µε συνεργαζόμενα συνεργεία και τις παροχές που προσφέρουν, καθώς και να συνδεθεί απευθείας µε την ψηφιακή πύλη εξυπηρέτησης MyMINETTA.

Πιο συγκεκριµένα, µέσω του MyMINETTA δίνεται η δυνατότητα στον ασφαλισµένο να έχει διαθέσιµα κάθε στιγµή τα στοιχεία του ασφαλιστικού του διαμεσολαβητή για κάθε ανάγκη που θα προκύψει, να εκτυπώσει αντίγραφο των συμβολαίων του, καθώς και να ενημερώνεται για την επικείμενη λήξη τους.
 
Επίσης, µέσω του pay.minetta.gr, µπορεί να πραγµατοποιήσει εξόφληση του συµβολαίου του σε έως και 12 άτοκες µηνιαίες δόσεις, ενώ μπορεί να παραλάβει το συμβόλαιο άµεσα στο email που έχει δηλώσει κατά τη διαδικασία πληρωµής.
 
Τέλος, προσφέρει το  MINETTAElectrify, το οποίο είναι ένα ειδικό πρόγραμμα ασφάλισης για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Είναι ένα πρόγραμμα ασφάλισης προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και έχει επιπρόσθετες αποκλειστικές καλύψεις, όπως:
- Αστική ευθύνη κατά τη φόρτιση
- Προσωπικό ατύχημα οδηγού κατά τη φόρτιση
- Κλοπή καλωδίου φόρτισης
- Υλικές ζημιές του ηλεκτρικού οχήματος κατά τη φόρτισή του
- Ενοικίαση μπαταριών ή οχήματος αντικατάστασης ιδιωτικής χρήσης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ