Ας δούμε πως μπορούμε να επιλέξουμε ασφάλεια για το αυτοκίνητό μας και τι πρέπει να έχουμε κατά νου, πριν αποφασίσουμε, ώστε να βγούμε κερδισμένοι.

Επιλέγουμε ασφάλεια

Διαβάστηκε από 4243 αναγνώστες

Στην αγορά των ασφαλειών, προσαρμοσμένες στην εποχή, οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν πλέον ιδιαίτερα ανταγωνιστικά «πακέτα» ασφάλισης με σκοπό την καλύτερη δυνατή κάλυψη σε συνδυασμό με δελεαστικές τιμές, μεγάλες εκπτώσεις, αλλά και έξτρα προνόμια.

 
Είτε το θέλουμε, είτε όχι το αυτοκίνητο και η οδήγηση κατά συνέπεια ενέχει κινδύνους και η ασφαλιστική κάλυψη από αυτούς αποτελεί θέσφατο. Αλλά από την άλλη μόνο και μόνο αν δει κανείς το αυτοκίνητο σαν ένα αντικείμενο (μεγάλης μάλιστα) αξίας, τότε η ασφάλισή του μας προστατεύει από πολλούς αναπάντεχους κινδύνους. 

Όμως η επιλογή μιας ασφαλιστικής εταιρείας για την κάλυψη του αυτοκινήτου μας, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ιδίως στην εποχή μας, όπου η οικονομική κρίση μας έχει κάνει πιο επιφυλακτικούς και κυρίως, περισσότερο προσεκτικούς στην οικονομική προσφορά ασφάλισης του αυτοκινήτου μας. Σε αυτό το πλαίσιο, οι ασφαλιστικές εταιρείες έρχονται για να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερες παροχές, με εκπτώσεις και άλλα οφέλη, αλλά και με τιμές, οι οποίες είναι από τις πλέον χαμηλές των τελευταίων ετών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • Ένα ασφαλιστήριο στα μέτρα σου!

  Η Δυναμις Ασφαλιστικη, έχοντας πάντα ως πρωταρχικό σκοπό την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη, είναι εδώ για να σας προσφέρει ένα συμβόλαιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.  Το MyDynamis είναι ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο δημιουργείτε εσείς και περιλαμβάνει αποκλειστικά τις παροχές που εσείς κρίνετε ότι χρειάζεστε. Περισσότερα
 • Ασφάλισε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς!

  Η εταιρεία Web Insurance έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει ασφαλιστήρια συμβόλαια για ότι μπορείτε να φανταστείτε. Επισκεφτείτε το site και λάβετε προσφορές ασφάλισης για αυτοκίνητα, μηχανές, φορτηγά, ποδήλατα, ταξί μέχρι και σκάφη και drone! Ενημερωθείτε για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει με το πάτημα μερικών πλήκτρων. Περισσότερα
 • Ασφαλιστική πρόταση με κύρος

  Η Καλογρίτσας Insurance πρωτοπορεί στο κόσμο των ασφαλίσεων από το 2010,  εμπλουτίζοντας συνεχώς τις ασφαλιστικές υπηρεσίες προς τους πελάτες της. Σε όποιο τομέα και αν απαιτηθεί, έμπειροι ασφαλιστές είναι έτοιμοι να σας παρέχουν τις καλύτερες λύσεις, για ένα βεβαιότερο μέλλον.
    Περισσότερα
 • Τίτλος- εγγυημένη ασφάλεια σε κάθε κλάδο

  Η Skyline insurance θα αναλάβει να πάρει από πάνω σας κάθε άγχος για την ασφάλεια. Εμπιστευτείτε τους πιο έμπειρους και με πολυετή πείρα ασφαλιστές, και επιλέξτε μία από τις μοναδικές προσφορές της εταιρίας.
  Περισσότερα