Για την επισκευή χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία από εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι επαναφέρουν τη λαμαρίνα στην αρχική της κατάσταση σε ελάχιστο χρόνο.

Επισκευή βαθουλωμάτων γρήγορα και οικονομικά

30359 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα μικροχτυπήματα στο σώμα του αυτοκινήτου, είναι συχνό φαινόμενο. Οι κυριότερες αιτίες που προκαλούνται είναι οι «επαφές» κατά τη διαδικασία του παρκαρίσματος / ξεπαρκαρίσμαος και λιγότερο συχνά στη χώρα μας, η χαλαζόπτωση. Μπορεί να μην πρόκειται για μεγάλες ζημιές, ωστόσο είναι αρκετές για να καταστρέψουν την αισθητική του αυτοκινήτου σας. Οι σύγχρονες μέθοδοι επισκευής δεν απαιτούν σφυρηλάτηση, στοκάρισμα και βαφή όλου του κομματιού (πόρτα, προφυλαχτήρας, κ.λπ.) όπως συνηθιζόταν κάποτε, παρά μόνο την επίσκεψη σε ένα συνεργείο που χρησιμοποιεί τη μέθοδο P.D.R. Πρόκειται για τα αρχικά της αγγλικής φράσης Paintless Dent Removal, όπου ουσιαστικά πρόκειται για την επισκευή βαθουλωμάτων χωρίς να χρειαστεί εκ νέου βαφή του αυτοκινήτου.
Για την επισκευή χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία από εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι επαναφέρουν τη λαμαρίνα στην αρχική της κατάσταση σε χρόνο που διαρκεί από 10 λεπτά έως και 2 ώρες . Ο τεχνίτης, με ειδικό φωτισμό, τοποθετεί το κατάλληλο εργαλείο εσωτερικά ή εξωτερικά του χτυπήματος με ακρίβεια και πιέζοντάς το, το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να προκληθεί ζημιά στο χρώμα. Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου P.D.R. είναι πως η επισκευή γίνεται με μεγάλη ταχύτητα, οικονομικά και το κυριότερο με 100% ποιότητα επισκευής.
Παράλληλα δεν επηρεάζεται η εργοστασιακή βαφή και η εγγύηση του χρώματος, οπότε το αυτοκίνητό σας δεν χάνει την μεταπωλητική του αξία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ