H λύση βρίσκεται στο φυσικό αέριο κίνησης το οποίο χάρη στην χαμηλή τιμή του εξασφαλίζει απίστευτη οικονομία και ταυτόχρονα μεγάλη αυτονομία.

Καταναλώσεις CNG: 2,8 kg./100 χλμ. Βενζίνη: 3,7 λτ./100 χλμ.

Καταναλώσεις CNG: 3,5 kg./100 χλμ. Βενζίνη: 5,3 λτ./100 χλμ.

Καταναλώσεις CNG: 4,3 kg./100 χλμ. Βενζίνη: 6,8 λτ./100 χλμ.

Καταναλώσεις CNG: 4,3 kg./100 χλμ. Βενζίνη: 6,3 λτ./100 χλμ.

Το φυσικό αέριο για την κίνηση οχημάτων διεισδύει όλο και περισσότερο στην καθημερινότητά μας.

Ένα καύσιμο, πολλές επιλογές

16043 Επισκέψεις στο άρθρο

Το CNG διεισδύει όλο και περισσότερο στην καθημερινότητά μας. Απόδειξη το δίκτυο των πρατηρίων που εξαπλώνεται συνεχώς, αλλά και τα νέα μοντέλα τα οποία κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά. Πλέον, το No1 σε οικονομία κίνησης καύσιμο (FISIKON) διατίθεται σε αρκετά μοντέλα.

 
Η επιλογή ενός αυτοκινήτου εξαρτάται από τις ανάγκες του αγοραστή. Για παράδειγμα ο οικογενειάρχης θέλει χώρους, αυτός που κινείται μέσα στην πόλη αναζητά κάτι μικρό και ευέλικτο, ένας άλλος μπορεί ψάχνει την πολυτέλεια, ο τέταρτος τον all around χαρακτήρα ενός μικρομεσαίου και ου τω καθεξής. Ωστόσο, όλοι τους έχουν κάτι κοινό, και αυτό ονομάζεται οικονομία καυσίμου. Για αυτούς, λοιπόν, η λύση βρίσκεται στο φυσικό αέριο κίνησης το οποίο χάρη στην χαμηλή τιμή του εξασφαλίζει απίστευτη οικονομία και ταυτόχρονα μεγάλη αυτονομία, χωρίς καμία έκπτωση σε επιδόσεις. Ας δούμε τέσσερα χαρακτηριστικά παραδείγματα ανά κατηγορία. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ