Landirenzo: Πρωτοπόρος στη μετατροπή νέων υβριδικών τεχνολογιών

5826 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Landi Renzo S.p.A. μαζί με την Snam Ιταλίας είναι επίσημος χορηγός της διαδρομής «Μιλάνο - Τόκιο 2021-Let ' s Restart Together».

coral gas
MASTER DIRECT

Ένα ταξίδι αφιερωμένο στη βιώσιμη κινητικότητα που με ένα Toyota C-HR Hybrid με εγκατάσταση φυσικού αερίου διάνυσε 25.000 χιλιομέτρα από την Ιταλία στην Ιαπωνία, ξεκινώντας από το Μιλάνο και φτάνοντας στο Τόκιο για την αρχή των Ολυμπιακών Αγώνων στις 23 Ιουλίου.

Kοινοποίησε το »

Η Landi Renzo υποστηρίζει αυτή την πρωτοβουλία, η οποία προωθεί τη βιώσιμη κινητικότητα με βιομεθάνιο ή φυσικο αέριο δείχνοντας επί του πρακτέου πώς το φυσικό αέριο σαν καύσιμο αντιπροσωπεύει μια καθαρή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση και στα αυτοκίνητα με υβριδικούς κινητήρες.

Η πράσινη κινητικότητα και η περιβαλλοντολογική ευαισθησία αποτελεί το DNA της Landi Renzo που αντιπροσωπεύει ένα θεμελιώδες στοιχείο για την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας της Ατζέντας Onu 2030.

Το Toyota C-HR Hybrid ταξίδεψε εξοπλισμένο με το σύστημα της Landirenzo φυσικού αερίου και έφτασε στην Ιαπωνία από τις νότιες ακτές του ρωσικού νησιού Sachalin, μετά από 40 ημέρες ταξιδιού που σχεδόν εξ ολοκλήρου χρησιμοποιήθηκε φυσικό αέριο

Ένα ταξίδι με γνώμονα την βιωσιμότητα την αξιοπιστία και την εξοικονόμηση, που χάρη στις εφαρμοσμένες τεχνολογίες του συστήματος της LANDI RENZO, επέτρεψαν σχεδόν αποκλειστικά την χρήση του φυσικού αερίου χρησιμοποιώντας κατά το 80 % επί της συνολικής διαδρομής και με κατανάλωση που κατά μέσο όρο ήταν από 32 έως 42 km / kg.

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)