Bill Nazos Service αξιόπιστες Υπηρεσίες Συντήρησης και Επισκευής στο Καματερό
Bill Nazos Service αξιόπιστες Υπηρεσίες Συντήρησης και Επισκευής στο Καματερό
  • Bill Nazos Service αξιόπιστες Υπηρεσίες Συντήρησης και Επισκευής στο Καματερό
  • Bill Nazos Service αξιόπιστες Υπηρεσίες Συντήρησης και Επισκευής στο Καματερό

Bill Nazos Service αξιόπιστες Υπηρεσίες Συντήρησης και Επισκευής στο Καματερό

1951 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Γενικό συνεργείο Νάζος Service στο Καματερό προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης, έχοντας όπλο την πολυετή εμπειρία στον χώρο της αξιόπιστης συντήρησης και επισκευής διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό. Βάση επιλογής των αναγνωστών μας το εξειδικευμένο του κ. Νάζου συγκαταλέγεται, στα «Καλύτερα Συνεργεία του AutoΤρίτη»

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός, γραπτή εγγύηση, ανταγωνιστικές τιμές και όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς οπαδούς, μα πάνω απ` όλα πιστούς πελάτες !

Ο γενικός κανόνας λέει, ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται  service περίπου μια φορά το χρόνο ή όταν συμπληρώσει 15-20.000 χιλιόμετρα το ανώτερο. Σωστότερο, όμως, είναι να εξετάζεις και άλλους παράγοντες όπως η μάρκα ή το μοντέλο του οχήματος και να λαμβάνεις υπόψη σου τις υποδείξεις του κατασκευαστή.

Έτσι, είναι σημαντικό, όταν κάνεις  service στο αυτοκίνητό σου, να επιλέξεις μία σύγχρονη επιχείρηση με εξειδικευμένη τεχνογνωσία. Μία επιχείρηση η οποία θα προσθέτει αξία στη «σχέση σας» και με την συμβουλευτική της μα κυρίως με την διατήρηση της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου σου (τόσο για λόγους καθημερινής ασφαλούς μετακίνησης όσο και για …πρακτικούς λόγους όπως η διατήρηση ψηλότερης μεταπωλητικής αξίας «όταν έρθει η ώρα του») !
 
Η επιχείρηση Νάζος Tuning  αποτελεί ένα τέτοιο σύγχρονο Γενικό συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε όποιο θέμα και αν αντιμετωπίσετε. Είναι εξειδικευμένο Γενικό συνεργείο για αυτοκίνητα . Ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει να «διαφημίζεται και στόμα με στόμα». Διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό, (μηχανικούς με εμπειρία και μεράκι), που θα κάνει το καλύτερο για σας.
 
Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του συνεργείου θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες: 

  • Γενικό Service Αλλαγή λαδιών – Φίλτρων
  • Πλήρη  Διαγνωστικό έλεγχο
  • Έλεγχος κλιματισμού, συμπλήρωση φρέον, επισκευή
  • Επισκευή μηχανικού & Αυτόματου DSG Σασμάν
  • Επισκευές, Βελτιώσεις Κινητήρων
  • Έλεγχος αντικατάσταση Δίσκο πλατό, Ρουλεμάν.
  • Ανταλλακτικά - Μπαταρίες
  • Έλεγχος φρένων, Αμορτισέρ, Αναρτήσεις
  • Προετοιμασία για ΚΤΕΟ
 
Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο Νάζος Tuning προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.
 
 
ΝΑΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - NAZOS SERVICE
Αλεξάνδρας 60, Καματερό
Τηλέφωνο: 2102382587
EMAIL: [email protected]