TOPDON Phoenix Lite 3: Μικρό εξωτερικά, προηγμένο εσωτερικά

TOPDON Phoenix Lite 3: Μικρό εξωτερικά, προηγμένο εσωτερικά

2021 Επισκέψεις στο άρθρο

Διαγνωστικό οχημάτων με:
- 35 υπηρεσίες συντήρησης
- Online προγραμματισμό
- Πρωτόκολλο CAN FD
- Παραμετροποίηση ADAS

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΗΛ. ΙΩΑΝΝΗΣ
GENERAL INSURANCE Ε.Π.Ε. - BOSCH CAR SOUFLAS

Στον διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο της συντήρησης αυτοκινήτων, όπου η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα οφείλουν να κυριαρχούν, οι επαγγελματίες και οι λάτρεις των αυτοκινήτων αναζητούν συνεχώς εργαλεία που όχι μόνο θα βελτιώσουν την ταχύτητα της  διάγνωσης αλλά θα τους προσφέρουν και νέες δυνατότητες. Tο Phoenix Lite 3 είναι ένα εύχρηστο εργαλείο διάγνωσης, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ποικίλες ανάγκες των επαγγελματιών της βιομηχανίας, στους λάτρεις των αυτοκινήτων και στα συνεργεία. Μια συσκευή που ενσωματώνει την αξιοπιστία και την λειτουργικότητα σε μια προσιτή τιμή.

Το Phoenix Lite 3 είναι ο συνεργάτης των επαγγελματιών. Έρχεται με το πρωτόκολλο CAN-FD που του δίνει την δυνατότητα να επικοινωνεί με τα τεχνολογικά συστήματα των σύγχρονων οχημάτων, ενώ έχει και λειτουργία τοπολογίας που σας επιτρέπει να δείτε με ακρίβεια την κατάσταση και την διάταξη όλων των δομικών συστημάτων ενός οχήματος.  Με την λειτουργία αυτή, ο εντοπισμός μιας βλάβης γίνεται πανεύκολα.

Όμως το Phoenix Lite 3 δεν σταματάει εκεί- ενισχύει τους εξειδικευμένους επαγγελματίες προσφέροντας τους δυνατότητες online προγραμματισμού, για μια ευρεία γκάμα μοντέλων. Οι χρήστες  μπορούν έτσι να προγραμματίσουν το Lite 3 ύστερα από τυχόν αντικατάσταση του «εγκεφάλου» (μονάδα ECU) του οχήματος και να ξεκλειδώσουν όλες τις λειτουργίες και δυνατότητες της συσκευής τους. Η λειτουργία αμφίδρομου ελέγχου ενισχύει περαιτέρω την διαγωνιστική ακρίβεια του Lite 3. Επιτρέπει τη στοχευόμενη δοκιμή μεμονωμένων λειτουργιών του οχήματος σας για να εντοπίζεται γρήγορα το πρόβλημα.

Το Phoenix Lite 3 είναι συμβατό για περισσότερες από 160 μάρκες αυτοκινήτων και υποστηρίζει 35 λειτουργίες για τα γνωστότερα μοντέλα της αγοράς. Η εξειδικευμένη λειτουργία FCA Gateway επιτρέπει στο Lite 3 να προσφέρει πλήρη κάλυψη των οχημάτων με συστήματα FCA, κάνοντας έτσι το Lite 3 αναντικατάστατο εργαλείο για συνεργεία αυτοκινήτων που απευθύνονται σε ευρύ πελατολόγιο.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την καλύτερη εμπειρία χρήστη, το Phoenix Lite 3 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, με μια CPU 2,0GHz και οθόνη LCD 8 ιντσών υψηλής ευκρίνειας. Έχει μπαταρία μεγάλης διάρκειας 12600mAh που σας εξασφαλίζει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιείται το Lite 3 έως και 24 ώρες με την οθόνη ανοιχτή.

Επιπλέον, το Lite 3 απλοποιεί την διαγνωστική διαδικασία με την λειτουργία AutoVIN, που αναγνωρίζει αυτόνομα σημαντικές πληροφορίες του οχήματος σας, όπως τον κατασκευαστή, το μοντέλο και το έτος κατασκευής. Ταυτόχρονα, έχει την δυνατότητα να σας στείλει διαγνωστική αναφορά του οχήματος σας, σε όλες τις γνωστές μορφές εγγράφων, XML, PDF ή CVS, μέσω email, Bluetooth ή με κωδικό QR για να την στέλνετε εύκολα και γρήγορα στους συναδέλφους ή τους πελάτες σας. Ενώ, για όσους προτιμούν το χαρτί, το Phoenix Lite 3 συνδέεται και με εκτυπωτές μέσω Wi-Fi.

Σε μια αγορά όπου η αξιοπιστία, η αποτελεσματικότητα και οι προσιτές τιμές είναι απαραίτητα, το Phoenix Lite 3 ξεχωρίζει ως ο απόλυτος «σύμμαχος» στην διάγνωση, δίνοντας σας την δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στην βιομηχανία αυτοκινήτων με αυτοπεποίθηση και ευκολία.