Alex Specialist Υπηρεσίες 5 αστέρων σε Service, βελτιώσεις και μετατροπές
Alex Specialist Υπηρεσίες 5 αστέρων σε Service, βελτιώσεις και μετατροπές
Alex Specialist Υπηρεσίες 5 αστέρων σε Service, βελτιώσεις και μετατροπές
  • Alex Specialist Υπηρεσίες 5 αστέρων σε Service, βελτιώσεις και μετατροπές
  • Alex Specialist Υπηρεσίες 5 αστέρων σε Service, βελτιώσεις και μετατροπές
  • Alex Specialist Υπηρεσίες 5 αστέρων σε Service, βελτιώσεις και μετατροπές

Alex Specialist Υπηρεσίες 5 αστέρων σε Service, βελτιώσεις και μετατροπές

1766 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Alex Specialist Performance διαθέτει το τρίπτυχο της επιτυχίας, διαθέτοντας Ασφάλεια, αμεσότητα, εμπιστοσύνη, πολυετή εμπειρία και γνώση στην συντήρηση αυτοκινήτων.

ΑΦΟΙ ΣΙΩΤΟΥΛΗ - Ν. ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ Ο.Ε. - BOSCH CAR SERVICE SIOTOULIS-BOUNTINAS
HELLAS AUTO SERVICE - ΕΛ. & ΒΑΣ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.

Η Alex Specialist Performance διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες συντήρησης επισκευών βελτιώσεων και φανοποιίας. Ο λόγος για μια επιχείρηση, η οποία είναι κατεξοχήν βασισμένη στον σεβασμό και την ποιότητα της δουλειάς τους προς τους ευχαριστημένους πελάτες τους, φροντίζοντας πάντα για την δική τους ικανοποίηση και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Το Γενικό συνεργείο ηλεκτρολογείο βρίσκεται στην οδό Θηβών 20, στον Πειραιά και σας προσφέρει υπηρεσίες εξειδικευμένου Group Vag & Citroen,Peugeot,Renault Service, πάντα με γνώμονα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό. Η ύπαρξη και η δραστηριότητά της σε αυτόν τον χώρο είναι οικογενειακή υπόθεση της Super Team του Alex Specialist, με αρχηγό της ομάδας τους τον άρτια εξειδικευμένο Μηχανικό Αυτοκινήτων Αλέξανδρο Σαριμπάλογλου, ο οποίος διαθέτει άριστη τεχνική κατάρτιση γεγονός που εγγυάται η τεράστια εμπειρία του και σας εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, που δίνει τον καλύτερο εαυτό του, έτσι ώστε εσείς να είστε σίγουροι πως το αυτοκίνητό σας θα παραμείνει 100% στις επιδόσεις του και ότι θα διατηρηθεί η αξία του ψηλά. Με τη σωστή φροντίδα και τα κατάλληλα ανταλλακτικά το αυτοκίνητο σας θα παραμείνει ασφαλές, σύμφωνα με τα υψηλά στάνταρ που θέτει ο κατασκευαστής τους.
 
Έτσι, είναι σημαντικό, όταν κάνεις service στο αυτοκίνητό σου η την βελτίωση του, να επιλέξεις μία σύγχρονη επιχείρηση με εξειδικευμένη τεχνογνωσία. Μία επιχείρηση η οποία θα προσθέτει αξία στη «σχέση σας» και με την συμβουλευτική της μα κυρίως με την διατήρηση της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου σου, δημιουργώντας άριστη σχέση με τους σταθερούς και ευχαριστημένους πελάτες του. Στόχος τους δεν είναι να σας ΅ΆπουλήσουνΆΆ μια απλή βελτίωση του αυτοκίνητου σας, αλλά να σας καθοδηγήσουν σωστά, ώστε η οδήγηση σας να είναι πάνω απ΄όλα ασφαλής.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:

  • Service Group Vag & Psa Group
  • Eπισκευές σε αυτόματο σασμάν
  • Επισκευή κινητήρα Βενζίνη & Diesel
  • Βελτιώσεις - μετατροπές αυτοκινήτων
  • Ηλεκτρονική Διάγνωση εγκεφάλων με γνήσια Διαγνωστικά
  • Καθαρισμός Μπέκ
  • Κλιματισμός πλήρωση φρέον
  • Φανοποιεία - Βαφές
  • Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά
  • Κάρτα Καυσαερίων
  • Έλεγχος Κτεο
Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε η να επισκεφτείτε το συνεργείο προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού.

Στην Alex Specialist Performance θα λάβετε την τέλεια εξυπηρέτηση στο σωστό χρόνο με το επίσης σωστό αποτέλεσμα κ αξιοπιστία που αναζητούν όλοι οι ευχαριστημένοι πελάτες τους. Ευχάριστοι άνθρωποι με χαμόγελο και καλή διάθεση... κερδίζουν την εμπιστοσύνη του πελάτη  λόγο του άριστου επαγγελματισμού τους. 
Στόχος της  επιχείρησης είναι να στηρίζει τον ιδιώτη αλλά και τον επαγγελματία με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο και να προσφέρει στον ιδιώτη η επαγγελματία, άμεσες και προσιτές λύσεις, με σεβασμό και σωστή εξυπηρέτηση απέναντι στον πελάτη.

Η πολυετής εμπειρία, η εξειδίκευση του προσωπικού σε συνδυασμό με την συνεχή εκπαίδευση τους και την χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας που φροντίζει να αναβαθμίζεται συνεχώς, κάνει την επιχείρηση τους να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και στα πιο δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, με εγγυημένες λύσεις στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.
 
ALEX SPECIALIST PERFORMANCE
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ :
ΣΑΡΙΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΘΗΒΩΝ 20, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΗΛ: 2104207315

Site: www.alexspecialist.com