Δεν υπάρχει καμία πρόθεση αντικατάστασης του Eos, σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού της VW.

Δεν υπάρχει καμία πρόθεση αντικατάστασης του Eos, σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού της VW.

Τέλος εποχής για το VW Eos

9.365 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2012)

Στο περιθώριο της παρουσίασης του Beetle Cabriolet, στο Los Angeles Auto Show, o επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της VW επιβεβαίωσε τις προθέσεις της εταιρείας για το Eos.

Μια διεθνής παρουσίαση κρύβει συνήθως και άλλες ενδιαφέρουσες ειδήσεις... Στο περιθώριο της πρεμιέρας του Beetle Cabriolet, στο Los Angeles Auto Show, o επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της VW, Klaus Bischoff, επιβεβαίωσε, σε ερώτηση βρετανικού περιοδικού, ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση αντικατάστασης του Eos!
Έτσι, έξι χρόνια μετά το επίσημο λανσάρισμά του, η εμπορική πορεία του Eos δείχνει να ολοκληρώνεται, παρά τις φήμες την παραγωγή ενός τετραθέσιου convertible, βασισμένου στο Golf, με σκληρή αναδιπλούμενη οροφή. "Δεν πρόκειται να υπάρξει ανανέωση του Eos, όταν σταματήσει η παραγωγή του. Οι αναδιπλούμενες σκληρές οροφές εξαφανίζονται από την αγορά και για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι κάτι που πειράζει", τόνισε ο Bischoff, ο οποίος, πάντως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο -στο μέλλον- να παρουσιαστεί ένα μεγαλύτερο, από το Eos, πολυτελές τετραθέσιο cabriolet, με υφασμάτινη οροφή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SEAT TESTIMONIAL 1
OPEL