Δείτε πώς στρώνουν σε 2 ημέρες δρόμο 4,9 χιλιομέτρων

Δείτε πώς στρώνουν σε 2 ημέρες δρόμο 4,9 χιλιομέτρων

4,9 χλμ. σε 2 μέρες (+video)

4.614 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2017)

Η χώρα μας δεν είναι και η καλύτερη στον τομέα της ασφαλτόστρωσης των δρόμων της.Το άκρως αντίθετο της Ελλάδας μπορεί να χαρακτηριστεί η Moora της Αυστραλίας.

Η Moora είναι ένα μικρό χωριό, 177 χιλιόμετρα βόρεια του Perth. O πληθυσμός του χωριού είναι επίσης μικρός με 1.822 ανθρώπους να ζούν εκεί,σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Μπορεί να είναι λίγοι σε αριθμούς,η αποδοτικότητά τους όμως δείχνει να είναι ένα από τα κυριότερα μελήματά τους .

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Φανταστείται για τι αποδοτικότητα μιλάμε , κατάφεραν να ολοκληρώσουν μέσα σε μόλις 2 μέρες  κατασκευή δρόμου 4.9 χιλιομέτρων και κόστος 335.000 δολλάρια!
Αν είστε περίεργοι σαν εμάς να δείτε πως είναι δυνατόν να ολοκληρώθηκε το έργο μόνο μέσα σε 2 μέρες , το ακόλουθο βίντεο θα σας αφήσει άφωνους. Για τις ανάγκες του βίντεο επιστρατεύτηκε ένα drone για να μπορέσει να καταγράψει με πόση ακρίβεια έγινε κάθε κίνηση για να μπορέσει να ολοκληρωθεί το έργο μέσα σε μόνο 2 ημέρες. Με το κατάλληλο budget το συνεργείο μπορεί να φτιάξει δρόμο υψηλών προδιαγραφών οπουδήποτε.
 
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL