Αντίθετα με τη φωτογραφία, το ανοικτό Murano θα έχει 2 πόρτες

Αντίθετα με τη φωτογραφία, το ανοικτό Murano θα έχει 2 πόρτες

Στα σκαριά το ανοικτό Murano!

(14/5/2009)

Η φημολογία ξεκίνησε τον προηγούμενο Αύγουστο, όμως τώρα γίνεται ακόμη πιο έντονη. Έτσι ο ευρωπαϊκός τύπος αναφέρει ότι η Nissan προχωρά στην εξέλιξη του αυτοκινήτου που δεν περίμενε κανείς, του Murano Convertible. Το αυτοκίνητο πιθανόν να παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2010

Τον περασμένο Αύγουστο έγινε γνωστό, όμως υπήρξε έντονη δυσπιστία. Η Nissan μπορεί να μην το ανακοίνωσε επίσημα (ούτε τότε, ούτε και τώρα), όμως πληροφορίες που διέρρευσαν τη θέλουν να συνεχίζει την εξέλιξη της ανοικτής έκδοσης του Murano.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το αυτοκίνητο υπολογίζεται ότι θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2010 και αντίθετα με την πρώτη φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο δεν θα έχει τέσσερις πόρτες αλλά δύο. Ως φιλοσοφία θα θυμίζει το ανοικτό PT Cruiser της Chrysler, γεγονός που φαίνεται και από τη μαλακή οροφή, αντί για σκληρή τύπου CC. Η επιλογή αυτή βέβαια έγινε εκτός των άλλων και για να κρατηθεί χαμηλά τόσο το βάρος όσο και το κόστος της κατασκευής. Τέλος, αν το μοντέλο προχωρήσει, θα χρησιμοποιεί κινητήρα V6 3,5 λίτρων απόδοσης 265 ίππων, και αυτόματο κιβώτιο CVT, θα υπάρχει δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση, ενώ η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη.
MIKRA VANS LEASING
test center