Alfa Romeo: Έκδοση Tributo Italiano για τις Giulia, Stelvio & Tonale
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Alfa Romeo: Έκδοση Tributo Italiano για τις Giulia, Stelvio & Tonale

4.549 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2023)

- Η πρώτη παγκόσμια ειδική έκδοση στην γκάμα.
- Σε διχρωμία και μόνο στα χρώματα της ιταλικής σημαίας.
- Σπορ χαρακτήρας στο εσωτερικό.
- Κορυφαία σε εξοπλισμό έκδοση.

Η πρώτη παγκόσμια ειδική έκδοση στην γκάμα

Η Alfa Romeo πρόσθεσε στην παγκόσμια γκάμα μία νέα ειδική έκδοση με την ονομασία Tributo Italiano. Είναι διαθέσιμη στις Giulia, Stelvio και Tonale και αποτίει φόρο τιμής στην ιταλική προέλευση της μάρκας, προσθέτοντας μία σειρά χαρακτηριστικών τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό των τριών μοντέλων, αλλά και περισσότερο εξοπλισμό.

Σε διχρωμία και μόνο στα χρώματα της ιταλικής σημαίας

Οι Giulia, Stelvio και Tonale Tributo Italiano τοποθετούνται στην κορυφή της γκάμα των εκδόσεών τους και προσφέρονται αποκλειστικά στα τρία χρώματα της ιταλικής σημαίας (πράσινο, κόκκινο, λευκό) σε συνδυασμό με μαύρη οροφή για διχρωμία. Από κει και πέρα οι Alfa Tributo Italiano, έχουν μαύρη μάσκα και ζάντες αλουμινίου (21 ιντσών στη Stelvio, νέες 19άρες στη Giulia και 20άρες στην Tonale), όπου συνδυάζονται με έντονα κόκκινες δαγκάνες φρένων Brembo. Επιπλέον, στην Tonale όλο τα κάτω μέρος του bodykit, είναι για πρώτη φορά βαμμένο στο χρώμα τους αμαξώματος, στοιχείο που αυξάνει την σπορ οπτική.

Σπορ χαρακτήρας στο εσωτερικό

Τα ίδια σπορ χαρακτηριστικά συναντάμε και στο εσωτερικό των τριών μοντέλων Tributo Italiano. Τα καθίσματα είναι ντυμένα με διάτρητο μαύρο δέρμα με κόκκινες «νότες» και ραφές, ενώ στο προσκέφαλο των μπροστινών καθισμάτων δεσπόζει το λογότυπο της έκδοσης. Η Tonale Tributo Italiano έρχεται με μικρές αλλαγές στη σχεδίαση του ταμπλό και αλουμινένια επένδυση στην κεντρική κονσόλα.

Κορυφαία σε εξοπλισμό έκδοση

Όντας η κορυφαία έκδοση, η Tributo Italiano αυξάνει και τον εξοπλισμό στις τρεις Alfa. Ανάμεσα στα βασικά στοιχεία θα βρει κάποιος, διζωνικό κλιματισμό, θερμαινόμενο τιμόνι με αλουμινένια χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων ενσωματωμένα στην κολόνα του τιμονιού, ατμοσφαιρικό φωτισμό, αεριζόμενα και θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και ένα ηχοσύστημα 14 ηχείων της Harman Kardon με subwoofer. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, οι Stelvio και Tonale διαθέτουν μια ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών. Φυσικά, πολλά είναι και τα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού, ενώ στάνταρ είναι η ενεργή ανάρτηση «Dual-Stage Valve» με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη απόσβεση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
NISSAN