Δείτε τις φωτογραφίες της μοναδικής Alfa Romeo 4C Coupe Hokusai.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε τις φωτογραφίες της μοναδικής Alfa Romeo 4C Coupe Hokusai.

Alfa Romeo made in Japan

2.910 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2016)

Γνωστός βελτιωτικός οίκος αποκάλυψε μια μοναδική Alfa Romeo 4C Coupe, με την ονομασία Hokusai. Ποιο είναι το ιαπωνικό «μυστικό» του ιταλικού μοντέλου;

Το μοναδικό μοντέλο αποτελεί δημιούργημα της «Garage Italia Customs» και το επίσημο ντεμπούτο του έχει προγραμματιστεί για την εκδήλωση «Piston Heads II: Artists Engage The Automobile», που θα λάβει χώρα στο Los Angeles.
Έμπνευση για την διακόσμηση του 1:1 μοντέλου αποτελούν η Ιαπωνική και Ιταλική κουλτούρα, με τη δημιουργία του να γίνει πραγματικότητα προκειμένου να αποταθεί φόρος τιμής σε αυτές.
Για να «κλειστεί» με τους καλύτερους οιωνούς αυτή η «συμμαχία», το ιταλικό μοντέλο αερογραφήθηκε στο χέρι, με το σχέδιο ενός πασίγνωστου ιαπωνικού έργου τέχνης -The Great Wave off του Katsushika Hokusai-, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «το μεγάλο κύμα», με τον εκπρόσωπο του οίκου βελτίωσης να δηλώνει πως ανακαλείται άμεσα το μεγαλείο και η δύναμη της φύσης, σε αντίθεση με την αδυναμία της ανθρωπότητας, που αντιπροσωπεύεται από τις βάρκες.
Τέλος, η μοναδική Alfa Romeo έχει δεχτεί πινελιές και στο εσωτερικό, με σκοπό να ταιριάζει με τον εξωτερικό διάκοσμο, που περιλαμβάνουν επενδύσεις με ύφασμα Kurabo και λεπτομέρειες σε δέρμα Foglizzo, ενώ οι ραφές λευκού χρώματος προσδίδουν μια έντονη αντίθεση στο ταμπλό και τους αεραγωγούς της καμπίνας.

Το μοναδικό μοντέλο αποτελεί δημιούργημα της «Garage Italia Customs».

Το μοναδικό μοντέλο αποτελεί δημιούργημα της «Garage Italia Customs».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI LINGLONG AGORAZO
NISSAN