Το A3 είναι όμορφο και σύγχρονο στο εσωτερικό του κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την γενικότερη ποιότητα κατασκευής του,  το προσεγμένο φινίρισμα και την κορυφαία συναρμολόγησης.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το A3 είναι όμορφο και σύγχρονο στο εσωτερικό του κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την γενικότερη ποιότητα κατασκευής του, το προσεγμένο φινίρισμα και την κορυφαία συναρμολόγησης.

Εσωτερικό-Χώροι: Premium & ικανά και τα δύο

33.099 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2017)

Η εικόνα στο εσωτερικό των δύο μοντέλων είναι πολυτελής και σύγχρονη, με την A Class να παρουσιάζει και εδώ πιο εμπνευσμένη σχεδίαση. Ο high-tech αέρας και των δύο μοντέλων διαμορφώνεται από τις όμορφες οθόνες των infotainment συστημάτων στο κέντρο του ταμπλό. Ποιοτικά, τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι σε κάθε περίπτωση κορυφαία με το A3 ωστόσο να κερδίζει την σημαντική μάχη στον συγκεκριμένο τομέα τόσο μέσω της ποιότητας όσο κυρίως από το φινίρισμα και την συναρμολόγηση στο εσωτερικό του. 


Το εσωτερικό της A-Class προβάλλει πιο σπορ ατμόσφαιρα και γενικότερα πιο 
εμπνευσμένη σχεδίαση. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή και σε αυτή τη Mercedes.

Το εσωτερικό της A-Class προβάλλει πιο σπορ ατμόσφαιρα και γενικότερα πιο εμπνευσμένη σχεδίαση. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή και σε αυτή τη Mercedes.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Χώροι: Ικανά και τα δύο
Oι χώροι είναι επαρκείς για 4 επιβάτες και στα δύο μικρομεσαία αυτοκίνητα με την A-Class να παρουσιάζει σύμφωνα με τις μετρήσεις μας καλύτερα επίπεδα χώρων για τους επιβάτες συνολικά. Πιο συγκεκριμένα η A-Class προσφέρει μεγαλύτερο αέρα για τα πόδια των πίσω επιβατών και μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος πίσω καθίσματος, με αποτέλεσμα να κρίνεται πιο ευρύχωρη στα σημεία. Το Α3 διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερο αέρα για τα κεφάλια των πίσω επιβατών και στην Sportback (5θυρη) έκδοσή του που έρχεται άμεσα αντιμέτωπη με την αποκλειστικά 5θυρη A-Class,  διαθέτει αρκετά μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (380 έναντι 341 λίτρα).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green