AutoΤρίτη Test Center: Πόσο καλό είναι το Hyundai i20;

21.247 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2023)
AutoΤρίτη Test Center: Πόσο καλό είναι το Hyundai i20;
2 Φωτογραφίες »

Αξιολογούμε όλα τα mild hybrid και turbo βενζίνης μοντέλα της κατηγορίας των μικρών μοντέλων πόλης με χειροκίνητο κιβώτιο. Σε ποια θέση βρίσκονται οι εκδόσεις του Hyundai i20; Το AutoΤρίτη Test Center δίνει απαντήσεις σύμφωνα με τις μετρήσεις μας στους τομείς των επιδόσεων, της κατανάλωσης και της ασφάλειας.

Πώς τα πάει το Hyundai i20 απέναντι στους ανταγωνιστές του;

Τα μικρά αυτοκίνητα συνεχίζουν να αποτελούν πόλο έλξης για τους Έλληνες αγοραστές, αφού τα αυτοκίνητα αυτά μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες μιας μικρής οικογένειας και να κινηθούν με ευκολία τόσο στην πόλη όσο και στο ταξίδι. Ένα από τα πιο δημοφιλή μικρά της ελληνικής αγοράς είναι το Hyundai i20, το οποίο προσφέρεται σε αμιγώς βενζινοκίνητες και mild hybrid επιλογές και έχει κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων καταναλωτών. Χαρακτηριστικό είναι πως το Hyundai i20 ήταν το 8ο πιο δημοφιλές μοντέλο στην χώρα μας το 2022 ανεξαρτήτως κατηγορίας, ενώ και το 2023 συνεχίζει να έχει θετική πορεία (βρίσκεται 9ο στην γενική και 5ο πιο επιτυχημένο μικρό).

Στις επόμενες γραμμές θα αντιπαραβάλλουμε το Hyundai i20 με άλλα 16 μοντέλα της ίδιας κατηγορίας. Για την τελική κατάταξη έχουμε συνυπολογίσει την επίδοσή τους σε κατανάλωση, χώρους και ασφάλεια. Θεωρούμε άλλωστε τον καθένα από τους παραπάνω τομείς εξίσου σημαντικό για να υπολογίσουμε την τελική βαθμολογία.

Ποια συνδυάζουν καλύτερα Κατανάλωση, Χώρους και Ασφάλεια

Ποια έχουν την καλύτερη κατανάλωση

Κατανάλωση στην πόλη

Κατανάλωση σε ταξίδι

Πραγματική αυτονομία σε ταξίδι

Ποια έχουν τους μεγαλύτερους χώρους

Πόσοι επιβάτες και πόσο άνετα χωράνε στο πίσω κάθισμα

Πόσος χώρος μένει για τα γόνατα των πίσω επιβατών

Πόσος χώρος μένει για το κεφάλι των πίσω επιβατών

Ποια είναι η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκαζ

Ποια προσφέρουν την μεγαλύτερη ασφάλεια

Ποια στρίβουν καλύτερα

Ποια φρενάρουν καλύτερα

Ποια προσπερνάνε καλύτερα

test center
fiat