Στο δρόμο: Παράδειγμα προς μίμηση η άνεσή του

23.498 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2024)
Καθοριστικό ρόλο στην άνεση που προσφέρει το C5 Aircross στο δρόμο παίζει η εξαιρετικά άνετη και μαλακά ρυθμισμένη ανάρτηση, χάρη και στην πατέντα με τα Progressive Hydraylic Cushions, που «καταπίνει»

Καθοριστικό ρόλο στην άνεση που προσφέρει το C5 Aircross στο δρόμο παίζει η εξαιρετικά άνετη και μαλακά ρυθμισμένη ανάρτηση, χάρη και στην πατέντα με τα Progressive Hydraylic Cushions, που «καταπίνει» τις κακοτεχνίες των ελληνικών δρόμων

Με το που καθίσεις στο κάθισμα-πολυθρόνα του C5 Aircross και κάνεις τα πρώτα χιλιόμετρα αντιλαμβάνεσαι τον ταξιδιάρικο χαρακτήρα του, τον οποίο έχουμε εξυμνήσει πολλάκις στο παρελθόν. Καθοριστικό ρόλο παίζουν τόσο τα -κομβικής σημασίας- συστήματα υποβοήθησης του ανανεωμένου μοντέλου, μεταξύ των οποίων και η αυτόνομη οδήγηση δεύτερου επιπέδου, όσο και η εξαιρετικά άνετη και μαλακά ρυθμισμένη ανάρτηση, χάρη και στην πατέντα με τα Progressive Hydraylic Cushions, που «καταπίνει» τις κακοτεχνίες των ελληνικών δρόμων. Βάζοντας στην εξίσωση και τα κορυφαίας άνεσης καθίσματα Advanced Comfort, οι πολύωρες διαδρομές μοιάζουν παιχνιδάκι, χωρίς να κουράζουν τους επιβάτες.


Το C5 Aircross παρά τα 230 χλστ. που απέχει από το έδαφος (νούμερο κορυφαίο στην κατηγορία) διαχειρίζεται πολύ καλά τον όγκο και το βάρος του, χωρίς ωστόσο να ενθαρρύνει την επιθετική οδήγηση, αν και ακόμα και σε σφικτές διαδρομές με στροφές, αποπνέει σιγουριά με το πάτημά του τόσο στον οδηγό, μέσω της πληροφόρησης που λαμβάνει από το καλό σε αίσθηση και βάρος τιμόνι, όσο και στους επιβάτες. Έπειτα, σε αστικό περιβάλλον το αυτόματο κιβώτιο λειτουργεί ως αγχολυτικό (σ.σ. υπάρχουν και paddles πίσω από το τιμόνι για χειροκίνητες αλλαγές), ενώ στην όλη αίσθηση συνεισφέρει και η αμφιθεατρική θέση οδήγησης.

 

Σελίδα 1Δοκιμή: Citroen C5 Aircross 1.2 Hybrid | Έγινε mild hybrid με 136 ίππους
Σελίδα 2Κινητήρας: Πάει και ηλεκτρικά και έχει γεμάτη λειτουργία
Σελίδα 3Με το γνωστό νεανικό στυλ και πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο
Σελίδα 4Στο δρόμο: Παράδειγμα προς μίμηση η άνεσή του
Σελίδα 5Η γνώμη μας & Τεχνικά χαρακτηριστικά
SEAT TESTIMONIAL 1
test center