Σε πιο κλειστά κομμάτια και σε απότομες εναλλαγές κατεύθυνσης, η πλατφόρμα MQB εντυπωσιάζει με την στιβαρότητα και την προθυμία της στις εντολές του οδηγού.

Η διάταξη των πολλαπλών συνδέσμων έχει συνεισφέρει στην ήδη πολύ καλή άνεση του Golf στο δρόμο και στη σταθερότητα του πίσω μέρους.

Στο δρόμο: Ακόμα πιο άνετο και σταθερό

58.828 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2018)

Η μεγάλη διαφορά στο μοντέλο που δοκιμάσαμε έχει να κάνει με την υιοθέτηση της διάταξης πολλαπλών συνδέσμων στην πίσω ανάρτηση, αντί του ημιάκαμπτου. Αυτό έχει συνεισφέρει ακόμα περισσότερο στην ήδη πολύ καλή άνεση που παρουσιάζει το Golf στο δρόμο, απομονώνοντας εκτός καμπίνας τους θορύβους και απορροφώντας όλες τις κακοτεχνίες του δρόμου, ενώ παράλληλα έχει κάνει ακόμα πιο σταθερό το πίσω μέρος. 
 
Σε πιο κλειστά κομμάτια και σε απότομες εναλλαγές κατεύθυνσης, η πλατφόρμα MQB εντυπωσιάζει με την στιβαρότητα και την προθυμία της στις εντολές του οδηγού, τα περιθώρια πρόσφυσης εξακολουθούν να είναι μεγάλα και δεν παρατηρούνται έντονες κλίσεις. Από την άλλη αυτή η απόλυτη ουδετερότητα στο δρόμο, δεν αφήνει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου να συμμετέχει στο βαθμό που θα θέλαμε, στην περίπτωση που κάποιος θα θέλει να ανεβάσει την αδρεναλίνη του. Τέλος το μοντέλο που δοκιμάσαμε διέθετε και δυνατότητα επιλογής οδηγικού προφίλ για τιμόνι και κινητήρα (sport, standard και eco επιλογή). 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ford
test center