Eσωτερικό: Εικόνα Τ-Roc, αλλά λιγότερο πρακτική

33.959 Επισκέψεις στο άρθρο (29/7/2021)
Αυτούσιο με αυτό της κλειστής έκδοσης έρχεται το ταμπλό του T-Roc Cabriolet: Σκληρά πλαστικά, που δείχνουν εκτός κλίματος και ποιότητας VW, αλλά και μοντέρνος σχεδιασμός, γεροδεμένη υλοποίηση και στιβ
8 Φωτογραφίες »

Αυτούσιο με αυτό της κλειστής έκδοσης έρχεται το ταμπλό του T-Roc Cabriolet: Σκληρά πλαστικά, που δείχνουν εκτός κλίματος και ποιότητας VW, αλλά και μοντέρνος σχεδιασμός, γεροδεμένη υλοποίηση και στιβαρή κατασκευή.

Το ταμπλό έρχεται αυτούσιο από το κλασσικό T-Roc με ό,τι αυτό συνεπάγεται: Σκληρά πλαστικά, που δείχνουν εκτός κλίματος και ποιότητας VW, αλλά και μοντέρνος σχεδιασμός, γεροδεμένη υλοποίηση και στιβαρή κατασκευή, ενώ προς χάρη της high-tech εικόνας υπάρχει στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων και οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό. Από εκεί και πέρα, το sexy της κατασκευής απαιτεί θυσίες σε πρακτικότητα. Έτσι η διαμόρφωση του πίσω καθίσματος είναι πλέον διθέσια, με μειωμένο ωφέλιμο πλάτος και απλά επαρκή χώρο για τα γόνατα (άσε που με κλειστή την οροφή η πρόσβαση απαιτεί ευελιξία), ενώ το πορτ μπαγκάζ από τα 415 λτ. «έπεσε» στα 284 λτ..

Στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων, που διαμορφώνεται ανάλογα με τα θέλω του οδηγού.
8 Φωτογραφίες »

Στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων, που διαμορφώνεται ανάλογα με τα θέλω του οδηγού.

Σελίδα 1Δοκιμή: VW T-Roc Cabriolet
Σελίδα 2Eσωτερικό: Εικόνα Τ-Roc, αλλά λιγότερο πρακτική
Σελίδα 3Στο δρόμο: Σβέλτο, αποτελεσματικό και χάρμα οφθαλών…
Σελίδα 4Η γνώμη μας
ETRANSIT VS ESPRINTER
test center