Στην εικόνα βλέπετε τη Mercedes GLE.

Έρχεται νέα έκδοση της Mercedes GLE;

2.371 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2019)

Σχεδόν σίγουρο θεωρούν τα ξένα μέσα ενημέρωσης το ενδεχόμενο της ύπαρξης μίας νέας έκδοσης της Mercedes GLE, η οποία θα προσφερθεί κάτω από το λογότυπο GLE 580.

Παίρνοντας ως αφορμή ένα δελτίο παραγγελίας από αντιπροσωπεία της Mercedes το οποίο επικαλούνται τα ξένα μέσα ενημέρωσης, φαίνεται πως η γερμανική μάρκα σκοπεύει να δώσει στο SUV την επιλογή ενός υποβαθμισμένου V8 κινητήρα από την AMG.
 
Η νέα έκδοση του γερμανικού SUV, πιστεύεται πως θα έρθει για να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στη GLΕ 450 και τη GLE 63, που δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα ωστόσο λέγεται πως όταν θα συμβεί θα έχει ισχύ μεγαλύτερη των 600 ίππων, που θα προέρχονται από τον ίδιο 4,0 λίτρων twin-turbo V8 μοτέρ, που όμως θα έχει διαφορετική ρύθμιση απ ότι στη GLE 580.
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος κινητήρας έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του μαζί με ένα ακόμα μοντέλο. Ο λόγος για την GLS 580, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο Auto Show της Νέας Υόρκης το 2019. Το μοντέλο μέσω του συγκεκριμένου μοτέρ που συνδυάζεται με το 48 βολτ EQ Boost ήπιο υβριδικό σύστημα έχει συνολική ισχύ 490 ίππων, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και με την GLE 580.
 
Τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο από τη μάρκα, ωστόσο δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να υπάρξουν περισσότερα νέα.  

test center
fiat