Τα SUVs με καλές επιδόσεις και τα Crossover κυριαρχούν στις προτιμήσεις του κοινού αυτή τη περίοδο.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα SUVs με καλές επιδόσεις και τα Crossover κυριαρχούν στις προτιμήσεις του κοινού αυτή τη περίοδο.

Ford RS σε SUV;

3.242 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2017)

Το κοινό αυτήν την περίοδο δείχνει μεγάλη προτίμηση στα SUVs. Η Ford δείχνει έτοιμη να φτιάξει ένα SUV με επιδόσεις RS. Πώς σας φαίνεται; Δείτε περισσότερα και πείτε μας την γνώμη σας.

Τα SUVs με καλές επιδόσεις και τα Crossover κυριαρχούν στις προτιμήσεις του κοινού αυτή τη περίοδο, έτσι φαίνεται πιθανό ότι η Ford θα συμβαδίσει με τις κατευθύνσεις της αγοράς.

Ένα RS-SUV είναι πολύ πιθανό να γίνει πραγματικότητα.

Ένα RS-SUV είναι πολύ πιθανό να γίνει πραγματικότητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το αφεντικό της Ford, Dave Pericak μιλώντας σε διεθνείς πηγές άφησε να εννοηθεί ότι ένα RS-SUV είναι πολύ πιθανό να γίνει πραγματικότητα. Ο ίδιος δήλωσε « Αν μπορεί αυτό το SUV να έχει επιδόσεις που να ταιριάζουν σε RS, τότε υπάρχει μόνο μια απάντηση. Νομίζω ότι οι πελάτες αγαπούν τις καλές επιδόσεις. Πιστεύω ότι η έννοια των επιδόσεων για ένα SUV είναι διαφορετική από αυτή ενός Focus ή ενός Fiesta. Ωστόσο, έχουμε δει ότι και στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι λατρεύουν τα άγριας εμφάνισης αυτοκίνητα και θέλουν ιπποδύναμη και καλό κινητήρα άρα θεωρώ πως η απάντηση είναι ναι. Θα εκτιμούσαν πολύ τις καλές επιδόσεις ενός RS SUV».
 
Αυτή τη περίοδο, φαίνεται ότι το Ford Kuga είναι πιο πιθανό να έχει μια παραλλαγή RS και ενώ η Ford δεν έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα, ο Dave Pericak πιστεύει ότι υπάρχει μια ευκαιρία να δημιουργηθεί ένα SUV με πραγματικά καλές επιδόσεις, κάτι που έχουν κάνει λίγες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Ο Pericak δήλωσε: « Aν κοιτάξει κανείς στην αγορά των SUVs σήμερα, δεν υπάρχουν πολλά με καλές επιδόσεις. Υπάρχουν εταιρίες που έχουν κάνει μερικές προσπάθειες αλλά τίποτα τόσο επιτηδευμένο. ¶ρα υπάρχει πεδίο για κάποιες ευκαιρίες».
Δεν υπάρχει κανένα χρονοδιάγραμμα για το πότε μπορεί να δούμε ένα τέτοιο Ford RS SUV.

Πώς θα σας φαινόταν ένα SUV με επιδόσεις RS;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL