Προ των πυλών το Audi RS E-Tron GT Performance

1.141 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2024)
Προ των πυλών το Audi RS E-Tron GT Performance
4 Φωτογραφίες »

- Στόχος η επέκταση της αυτονομίας του
- Με ισχύ πάνω από 646 PS και 630 Nm ροπής
- Περιμένουμε πως το ντεμπούτο του θα γίνει μέσα στο 2024

Στόχος η επέκταση της αυτονομίας του

Δεν έχει κοπάσει η «σκόνη» από την κυκλοφορία της Porsche Taycan Turbo GT και η Audi μας δίνει την πρώτη γεύση από το νέο RS E-Tron GT Performance, το οποίο πρόκειται να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της μάρκας στα ηλεκτρικά. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα δούμε μικροεπεμβάσεις τόσο στο κινητήριο σύνολο, όσο και στις μπαταρίες, με σκοπό την επέκταση της αυτονομίας του οχήματος αλλά και τις υψηλότερες επιδόσεις.

Με ισχύ πάνω από 646 PS και 630 Nm ροπής

Όπως και στην ανανεωμένη Taycan, το Audi GT θα εξοπλιστεί με μπαταρία χωρητικότητας 98,6 kWh, ενώ στην εισαγωγική έκδοση η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 83,6 kWh. Η ισχύς αναμένεται να ξεπεράσει τους 646 ίππους και 630 Νm ροπής. Εντυπωσιακά μεν νούμερα, αλλά σε καμία περίπτωση κοντά σε αυτά της Taycan των 951 ίππων, πόσο μάλλον την GT έκδοσής της με τους 1.033 ίππους. Η Audi φαίνεται πως στοχεύει να βελτιώσει και την οδηγική συμπεριφορά του RS E-Tron GT Performance και για αυτό αναμένεται να φορέσει νέες αναρτήσεις τις οποίες θα δανειστεί από την Porsche Panamera.

Περιμένουμε πως το ντεμπούτο του θα γίνει μέσα στο 2024

Τα αποκαλυπτήρια αναμένονται εντός του έτους, ενώ θα παράλληλα θα ανανεωθεί ολόκληρη η γκάμα του μοντέλου και όχι μόνο στις RS και RS Performance εκδόσεις.

Hyundai
SEAT