Η Skoda παρέδωσε 20 ποδήλατα στα Παιδικά Χωριά SOS

1.008 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2024)
Η Skoda παρέδωσε 20 ποδήλατα στα Παιδικά Χωριά SOS
2 Φωτογραφίες »

- Ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η ελληνική έκδοση του «Γύρου της Γαλλίας»
- Η Skoda ήταν ξανά ονομαστικός χορηγός και ανέλαβε δράση κοινωνικής ευθύνης
- Παρέδωσε 20 ποδήλατα στα Παιδικά Χωριά SOS

Ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η ελληνική έκδοση του «Γύρου της Γαλλίας»

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το κορυφαίο ποδηλατικό γεγονός, ο αγώνας «LΆ Etape Greece by Tour de France presented by Skoda». 

Η Skoda ήταν ξανά ονομαστικός χορηγός και ανέλαβε δράση κοινωνικής ευθύνης

Το event έλαβε χώρα στις 6 Απριλίου σε έκταση γύρω από την Αρχαία Ολυμπία. Συμμετέχοντες και θεατές είχαν την μοναδική ευκαιρία της διά ζώσης εμπειρίας ενός τόσο σημαντικού αγώνα όσο ο Γύρος της Γαλλίας. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Skoda ήταν υποστηρικτής  ως ονομαστικός χορηγός. Η παρουσία της εταιρείας όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς «έτρεξε» μια δράση κοινωνικής ευθύνης στο δικό της stand. Στο stand αυτό δημιούργησε μια ειδική κατασκευή, στην οποία προσκαλούσε το κοινό να συμμετάσχει κάνοντας ποδήλατο. 

Παρέδωσε 20 ποδήλατα στα Παιδικά Χωριά SOS

Στόχος ήταν η ολοκλήρωση μας απόστασης 128 χιλιομέτρων, διαδρομής με όνομα «The Race», έτσι ώστε να δωριθούν 20 ποδήλατα στα Παδικά Χωριά SOS. Το κοινό συμμετείχε μαζικά στην ενέργεια αυτή, τόσο απλοί επισκέπτες όσο και θεατές του κυρίως αγώνα. Η απαιτούμενη απόσταση των 128 χιλιομέτρων συμπληρώθηκε και η Skoda εκπλήρωσε τον στόχο της. 

Η ολοκλήρωση της ενέργειας και παράδοση των δικύκλων έγινε λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του event. Η ομάδα της Skoda ανέλαβε την παράδοση των 20 ποδηλάτων στα Παιδικά Χωριά SOS.

ETRANSIT VS ESPRINTER
OPEL