Στην Ελλάδα και την Μύκονο θα ολοκληρωθεί το  φετινό Gumball 3000.

Στην Ελλάδα και την Μύκονο θα ολοκληρωθεί το φετινό Gumball 3000.

Μετράει αντίστροφα το Gumball 3000

2.736 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2017)

Αντίστροφα μετράει ένα από τα πιο γνωστά ράλι του κόσμου. Ο λόγος για το Gumball 3000, το οποίο ξεκινά αυτό το Σάββατο από την Ρίγα της Λετονίας και θα καταλήξει στο νησί της Μυκόνου.

Το Gumball 3000 αναμένεται να είναι εξίσου εντυπωσιακό και αυτή τη χρονιά με τους συμμετέχοντες να οδηγούν σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης με κατάληξη την Ελλάδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σε ότι αφορά την ακριβή διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες αυτή θα ξεκινήσει από τη Ρίγα, με επόμενο σταθμό της πρωτεύουσα της Πολωνίας, την Βαρσοβία. Τη δεύτερη μέρα η Βουδαπέστη της Ουγγαρίας θα φιλοξενήσει τους «Gumballers», ενώ την τρίτη τα αυτοκίνητα θα βρίσκονται στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.
Έπειτα τα αυτοκίνητα θα περάσουν στο Μαυροβούνιο και από κει θα βρεθούν στα Τίρανα, την πρωτεύουσα της Αλβανίας. Επόμενος σταθμός η χώρα μας και η Αθήνα, μέχρι τα αυτοκίνητα να καταλήξουν στη Μύκονο, όπου και θα ολοκληρωθεί το ράλι.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως κάποιοι από τους συμμετέχοντες έχουν παρουσιάσει τα αυτοκίνητα με τα οποία θα συμμετάσχουν όπως η ομάδα Masters of Speed, η οποία θα οδηγήσει μια Mercedes-AMG GT R, ενώ μια από τις καινούργιες ομάδες η Zeroday θα παρουσιαστεί με ένα Audi R8.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
NISSAN