Μοναδικό Toyota Land Cruiser 70 για την 40η επέτειο του μοντέλου
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μοναδικό Toyota Land Cruiser 70 για την 40η επέτειο του μοντέλου

3.643 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2024)

- Ξεχωρίζει το νέο μαύρο ματ χρώμα.
- Εξοπλισμένο με snorkel, σχάρα οροφής και τροποποιημένο προφυλακτήρα.
- Καμία αλλαγή κάτω από το καπό.

Ξεχωρίζει το νέο μαύρο ματ χρώμα

Ένα μοναδικό Land Cruiser 70 παρουσίασε η Toyota. Ο λόγος της δημιουργίας του είναι η 40η επέτειο του μοντέλου και το λανσάρισμά του στην Ιαπωνία. Όπως είναι φυσικό το νέο Toyota Land Cruiser 70 αποκτά ειδικά χαρακτηριστικά, όπως ένα νέο μαύρο ματ χρώμα.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, αλλά η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί αναφέρει πως η Toyota σχεδιάζει να παρουσιάσει το μαύρο ματ SUV που βλέπετε στη γκαλερί, κατά τη διάρκεια του Tokyo Auto Salon την επόμενη εβδομάδα. Το μοντέλο διαθέτει μικρές αναβαθμίσεις που προέρχονται από την Toyota Auto Body, μια θυγατρική της εταιρείας που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη βελτιώσεων για τα Toyota.

Εξοπλισμένο με snorkel, σχάρα οροφής και τροποποιημένο προφυλακτήρα

Το μαύρο ματ εξωτερικό φινίρισμα είναι η... κορυφή του παγόβουνου των βελτιώσεων. Εκτός από αυτό υπάρχει πρόσθετο ένα snorkel, ένας μπροστινός προφυλακτήρας με τροποποιημένο σχεδιασμό και μία βάση για βαρούλκο. Τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών είναι χρωμιωμένα, ενώ υπάρχουν ακόμα μία σχάρα οροφής, νέες ζάντες, αλλά και ο καθρέφτης του μοντέλου παραγωγής που παραμένει τοποθετημένος στο φτερό. Φυσικά αυτό που θα είναι ενδιαφέρον είναι να δούμε εάν οι τροποποιήσεις σε αυτό το concept θα γίνουν αργότερα διαθέσιμες για τους πελάτες.

Καμία αλλαγή κάτω από το καπό

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για μηχανικές αναβαθμίσεις κάτω από το καπό. Αυτό σημαίνει ότι η ισχύς πιθανότατα προέρχεται από τον τυπικό κινητήρα turbodiesel 2,8 λίτρων με 204 ίππους. Η ισχύς φτάνει και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Στις 13 Ιανουαρίου το Tokyo Auto Salon

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως το Tokyo Auto Salon, είναι προγραμματισμένο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό στις 13 Ιανουαρίου.

TI LINGLONG AGORAZO
NISSAN